![]() |
Rüya Yada Kabus |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rüya Yada KabusRüya Yada Kabus Yazısı - Rüya Yada Kabus Elif Ayvaz - Elif Ayvaz Yazıları -Bankta oturan bayanın anlattıkları - Bunaltıcı bir gün bugün ![]() Hava çok sıcak ![]() Bir kafedeyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adam diğerine söylüyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Hayvan!"diye bağırıyorum ama sesim çıkmıyor ![]() ![]() Daha birçok benim sevdiğim, değer verdiğim şeyleri aşağılıyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okumaya başlıyorum ![]() ![]() "Seviyorum ama kimi? En güzel birisini ![]() İstiyorum ama kimi? En güzel birisini ![]() Isırıyorum ama kimi? Ayşe'yi ![]() ![]() ![]() Diğer adam o anda içeriden fırlıyor tam ben o dizeleri okurken ![]() "İstiyorum ama kimi? Seni ![]() Isırıyorum ama kimi? Seni ![]() Diye bağırıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Seni! Seni!" "Hayır, hayır! Ayşe'yi, o ben değilim ![]() ![]() ![]() ![]() Elinden bir türlü kurtulamıyorum ![]() O anda üzerimdeki Bursa'dan aldığım üzerinde kız resmi olan kırmızı tişörtümden nefret ediyorum ![]() ![]() Hâlâ adamın elinden kurtulmaya çalışıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Çok korktum ![]() ![]() Perde arkası: Bir gece önce kitaplığımı düzenlerken Ahmet Altan'ın kitaplarını gördüm ![]() ![]() Orhan Hoca hep aynı şeyleri yazdığımı söylüyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öyle can sıkıntısından evin içinde dolaşırken aklıma Bursa'dan aldığım tişört geldi ![]() ![]() Orhan hocaya olan sinirimle eski defterlerimi de karıştırmaya başladım ![]() ![]() Tam bir ay önce bir adam görmüştüm ![]() ![]() ![]() Söyle bana şimdi deliriyor muyum? Hepsi nasıl da bilinçaltıma yer etmişler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nefes alamıyorum ![]() Yardım et! Elif Ayvaz |
![]() |
![]() |
|