Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
şerefine

Şerefine

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şerefine

Şerefine Yazısı - Şerefine M Ali Gökhan - M Ali Gökhan Yazıları

KarmakarışıktıYaramaz bir kedinin oynadığı ip yumağı gibiydi ellerimSonunda battı güneş;gölgeler küçüldü,küçüldü,bittiBenim zamanım şimdi:Gece!

Baştan çıkardım gölgelerde oyunu

Seni baştan çıkardım

Ellerimde iplerin var

Binlerce kez gördüm seni,binlerce yüzünüGörebilen gözlerim için inandım Tanrı'ya birkez dahaHer yüzünde ayrı bir koku,şimdiyse ölü balık kokusu yüzün

Her dokunuşum ayrı oyun

Şimdi sıra bende

Kocaman bir gülümseme taktım

O matemli yüze

Belki cennet sadece benim annemin ayaklarının altındadırYanlış edilmiş bir cümleciktir oGeç de olsa güzel yerini öğrenmen

Zaferin doyulmaz hazzı var içimde

Azar azar tadıyorum bitmesin diye

Eğil önümde eğil ki

Bitişini kutlayalım

Sabaha karşı girilir denize Smyrna'da,elinde bir şişe kırmızı şarap ileYok,birinci sınıf değil,köpeköldüren içilir sabaha karşı ve denizin içindeEfsaneymiş ''köpeköldüren''şarabı,seni öldürmedi

Dur,rengidir kırmızı

Kangren renginde şimdi şarabım

Olmayan şerefine kadeh kaldıralım

(Tuana Aytaş ile ortak çalışmadır)

M Ali Gökhan

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com