Bir Avuç Gurur Kırıntısı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bir Avuç Gurur KırıntısıBir Avuç Gurur Kırıntısı Yazısı - Bir Avuç Gurur Kırıntısı Erdem Kahraman - Erdem Kahraman Yazıları Keşke hep bakir kalsaydı yürekler ![]() ![]() Keşke masum öpücükler kirletmeseydi aşkımızı![]() ![]() Değmeseydi tertemiz dudaklara kirli sevişmeler, Kirlenmeseydi saf bedenler![]() ![]() Kalsaydı aşk en gururlu yerinden![]() ![]() En namuslumuz aşk olsaydı keşke![]() ![]() ![]() Zaman geçtikce değişti namus kavramı ; masum yüreklerin yalan göz yaşlarına inandığı zamandayız ![]() ![]() Nasırlaştı YÜREK![]() ![]() Anlık bir zevk uğruna kirlendi temiz bedenlerde tüm umutlar![]() ![]() ![]() Gurur unutuluyor bu devirde ; yanıyor canlar, yıkılıyor bir bir hayaller ![]() ![]() O bakir yürek bile boyun eğdi zamana, yitirdi beyazlığını![]() ![]() Birden fazla uğruna ölebileceğin aşklar var artık hayatta![]() ![]() Yüzüne bakılmayacak insanların yanında uyanılıyor yeni sabahlara : anlık bir zevk![]() ![]() Kabul edemiyorum bu devri![]() ![]() Ben bu zamana ait değilim![]() ![]() Değilim o kadar şerefsiz ; olamadım ![]() ![]() Nasıl değişti ne ara kirlendi dünya? Gurur vardı bi ara hayatlarımızda şimdi o da kalmamış kirlenen bedenlerde! eski Aşklar yeni Aşklarla tanıştırılıyor![]() ![]() YAZIK USTA! Biz ağlardık sizin 3 kuruşluk dediğiniz GURUR uğruna ![]() ![]() Aşkı bugünlerde şerefsizlikle besliyorlar şerefini şerefsizlere aşk uğruna satanlar![]() ![]() Sana satılmış şerefsizliğinle bir avuç gurur bırakıp şerefsizçe çekip gidiyorum![]() ![]() Bana göre değil bu devir gitme/li şimdilerde![]() ![]() Elveda GURURunu bir şerefsize sattığın yürek![]() ![]() ![]() Gitme/li ve aSi_ŞaiR Bir avuç gurur kırıntısı ![]() ![]() ![]() Erdem Kahraman |
|
|
|