Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
avuç, gurur, kırıntısı

Bir Avuç Gurur Kırıntısı

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Avuç Gurur Kırıntısı

Bir Avuç Gurur Kırıntısı Yazısı - Bir Avuç Gurur Kırıntısı Erdem Kahraman - Erdem Kahraman Yazıları

Keşke hep bakir kalsaydı yürekler Keşke masum öpücükler kirletmeseydi aşkımızı Değmeseydi tertemiz dudaklara kirli sevişmeler, Kirlenmeseydi saf bedenler Kalsaydı aşk en gururlu yerinden En namuslumuz aşk olsaydı keşke

Zaman geçtikce değişti namus kavramı ; masum yüreklerin yalan göz yaşlarına inandığı zamandayız Nasırlaştı YÜREK Anlık bir zevk uğruna kirlendi temiz bedenlerde tüm umutlar

Gurur unutuluyor bu devirde ; yanıyor canlar, yıkılıyor bir bir hayaller O bakir yürek bile boyun eğdi zamana, yitirdi beyazlığını Birden fazla uğruna ölebileceğin aşklar var artık hayattaYüzüne bakılmayacak insanların yanında uyanılıyor yeni sabahlara : anlık bir zevk Kabul edemiyorum bu devriBen bu zamana ait değilim

Değilim o kadar şerefsiz ; olamadım Nasıl değişti ne ara kirlendi dünya? Gurur vardı bi ara hayatlarımızda şimdi o da kalmamış kirlenen bedenlerde! eski Aşklar yeni Aşklarla tanıştırılıyor

YAZIK USTA! Biz ağlardık sizin 3 kuruşluk dediğiniz GURUR uğruna Aşkı bugünlerde şerefsizlikle besliyorlar şerefini şerefsizlere aşk uğruna satanlar Sana satılmış şerefsizliğinle bir avuç gurur bırakıp şerefsizçe çekip gidiyorum Bana göre değil bu devir gitme/li şimdilerde Elveda GURURunu bir şerefsize sattığın yürek

Gitme/li ve aSi_ŞaiR Bir avuç gurur kırıntısı

Erdem Kahraman

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com