![]() |
Pardon Tanışıyormuyuz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pardon TanışıyormuyuzPardon Tanışıyormuyuz Yazısı - Pardon Tanışıyormuyuz Elif Ayvaz - Elif Ayvaz Yazıları Nerede yitirdik çocukluğumuzu? Nereye kayboldu cam bilyelerim? Onların arasına çocukluğumu da koymuştum ben ![]() Komşunun kızının saçını çekiştirdiğim mutlu günlere nerede? Yara bere içindeki dizlerim, kollarım nerede? Bez bebeklerim? Pastel boyalarım, kalemlerim, resim defterim? Nerede? Okula gitmek için ağladığım günler de mi yok yoksa? Mızıkçı arkadaşlarımın anlamsızlığında kaldı her şey, değil mi? Konuşsana! Susma öyle! Bütün bunları da sen aldın, değil mi? Rahat bırakmayacak mısın beni artık sen! Yeni bir hayat kurdum kendime ![]() ![]() ![]() ![]() Bak sen olmadan da yaşayabiliyorum ![]() Mutluyum işte ![]() ![]() ![]() ![]() Gideceğim buralardan ![]() ![]() ![]() Gideceğim, çünkü buna ihtiyacım var ![]() ![]() Çünkü bu şehri neden sevmediğimi açıklayamıyorum ![]() Cevaplar da sende saklı, biliyorum ![]() ![]() Evet, sana meydan okuyorum ![]() ![]() Çok koştum, çok yoruldum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama sen ![]() ![]() ![]() Sen bu kadar güçlü değilsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben de dipteydim ![]() ![]() Sonra arkanı dönüp çekip gitmiştin ![]() Orada yaralı dizlerini karnına çekmiş, saçı başı dağınık ağlayan kız bendim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sendin o ![]() Şimdi dipte olan sen misin? ‘Dipteyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beni, seni, çocukluğumuzu ![]() ![]() ![]() Kimin kollarında ya da dudaklarında bıraktın anılarımızı? Sana kızmam gerekiyor, değil mi? Sana bağırmam gerekiyor ![]() ![]() Ama yapamam ki ben bütün bunları ![]() Hayır, iyiliğimden değil ![]() Unuttun mu? Her şeyimi sen aldın ![]() ![]() Nefret bile edemiyorum senden ![]() ![]() Anılarımı hatırlayamıyorum ![]() Seni hatırlayamıyorum ![]() Dipteymişsin ![]() Yardım mı etmem gerek şimdi ![]() ![]() Bana öyle ıslak kedi yavrusu gibi bakma! Kedilerden nefret ederim ben ![]() Gözleri seni hatırlatıyor sanki ![]() İstemiyorum ![]() Hatırlamak istemiyorum ![]() Gitmek istiyorum ![]() Zaten seni hatırlamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Başka bir şehirde, başka başka hayatlarda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Pardon, tanışıyor muyuz? - Yoksa beni hatırlamadın mı? - Hayır!? - Ben oyum ![]() ![]() - Kim? Benim çocukluğum yok ki ![]() ![]() - Hayır, ben senin çocukluğunum! - Bakın, ben sizi tanımıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Ben oyum! Benim ![]() ![]() ![]() ![]() - Deli midir nedir ya! Takıldı peşime, tutturmuş ben senin çocukluğunum diye ![]() ![]() ![]() ![]() Elif Ayvaz |
![]() |
![]() |
|