Seçim |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
SeçimSeçim Yazısı - Seçim M Ali Gökhan - M Ali Gökhan YazılarıBen mi yanlış anladım,git demişti,hemen git ![]() ![]() O an sadece göğüslerine baktım![]() ![]() Neden bilmem![]() Aslında pek de sevmem![]() ![]() Anaçlığından mıydı acaba? Gitmenin de güzel yanları varmış![]() Peki, bir çorap ne kadar saklar kokuyu? Aynı koku kalır mı hep? Ya biterse? Biterse başkasına giydirilir mi? Giyilirse aynısı olur mu? Koku mu yoksa O'na ait koku mu![]() ![]() Amann canım kokuyor işte mi![]() ![]() Ama O'nun gibi kokmuyor ki![]() ![]() Arar mısın pekı? Ya O ne yapacak? O kadar içten koklayan oldu mu hiç? Bulamadığındır aradığın ![]() ![]() ![]() Arayıp bulamadığın,bulduğunda aramadığın ![]() ![]() ![]() Buluşmak o yüzden hicaz makamında söylenir ![]() ![]() İlk gündü daha,siberalemde tanışmıştık ![]() ![]() Akşamüstü 17:00 gibi beni aradı eşim![]() ![]() Kadıköy'de Karadeniz şenlikleri var gel istersen dedim![]() ![]() Geldi![]() ![]() Kalabalık bir gruptuk,muhabbetimiz de sevgili boyutunda değildi,mazoşist olduğunu söylemişti internette,ben de anlat demiştim sadece![]() ![]() Belki bilirsiniz balonu Kadıköy'deki![]() ![]() Bindik ve yukarı çıktık![]() ![]() Belki de ben hep yukardaydım,balona binmem de gerekmiyordu![]() ![]() O'na el verdim sadece![]() ![]() Eve gidildi gecenin sonunda![]() ![]() İkimiz de hiç konuşmadan;ben koltuğa O'da önümde yere oturdu,ayaklarım omzuna konuldu![]() Sıcak suyu banyoda yapabilirsin değil mi dedim?Yıllardır hazır o su dedi![]() ![]() Evlendik![]() ![]() ![]() O'na baktım ![]() ![]() Sadece baktım![]() Ne kadar korunmaya muhtaçtı ve ne kadar güzel![]() Yolunun tam şu an bastığım yer olduğunu anlamayacak kadar zavallı ve güzel![]() ![]() Belki de o gelmeden, tam da oraya basmamalıydım![]() ![]() ![]() Benim de basmamın bir anlamı olması gerekmez miydi? Anlamsız olan O'mu yoksa? Tanrı O'nun genlerini ,tabanlarım için kodlamıştı oysa![]() ![]() Senin yaşam alanın bu demişti![]() ![]() Terledim bunları düşünürken,O varken deodorant kullanmam ki![]() ![]() ![]() ![]() Çocuktuk,çok küçüktük ![]() ![]() Neydi o oyunun ismi? Yakartop mu? Hani iki grup kurulurdu![]() ![]() Aldım verdim ben seni yendim diye karşılıklı birbirimize yürürdük![]() ![]() İlk kim karşısındakinin ayağına basarsa, ilk oyuncuyu o seçerdi![]() ![]() Köşede de seçilmek isteyenler öylece beklerdi![]() ![]() ![]() O zamanlar arkadaş diyorduk bunlara, nereden bileceksin ki köle olduğunu,bunun için doğduğunu,yıllar sonra hala öylece boynu bükük ‘'beni seç,beni seç'' diye bekleyeceğini ![]() ![]() ![]() Ayak kokumuzdu belki onların boynunu büken![]() ![]() ![]() Değerliydi elbette seçilenler ![]() Seçildiklerinde,hafif bir gururla ''işte önce beni seçti'' ukala bakışı ile bakınırlardı![]() ![]() Mutluluk, seçilmek onurunu yaşamaktı O'nun için![]() ![]() Eşi de O'nu seçecekti, arkadaşları da belki![]() ![]() Ama O hiç seçemeyecekti ![]() ![]() Sadece bakacaktı:Lütfen beni seç diye![]() ![]() Bir tatilde yer seçemeyecek,işini seçemeyecek,eşinin yanında hep O izin verdiğince gururlu duracaktı![]() ![]() M Ali Gökhan |
|
|
|