Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
yanıyorum

Yanıyorum

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yanıyorum

Yanıyorum Yazısı - Yanıyorum M Ali Gökhan - M Ali Gökhan Yazıları

İnce gerdan, geniş kalçaYa da sevdiğine sımsıkı sarılan bir kadın mı? Hangisi kadın? Erkeğinin güçlü olması için O'na kol kanat geren ama ayaklarını O'na yıkatmak isteyen mi? Hangisi gerçek kadın? Sanırım tüm kadınlar ''hoş olayım olmayayım,O yar benim kime ne '' diyebilme cesaretini gösterebiliyorlarKanın damarda akması için kalp mi yoksa kadın mı gerekli sizce? Bir kadınla akabilir mi kan? Bulaşık yıkarken hangi canlı bu kadar işveli olabilir ki? Köle deniliyor ya,anlık değildir bu kavramHer erkeğin olması gereken konumdurYöneten,seven,izah eden kadındırErkek bir kadın O'nu koltuk altına aldığında erkektir Erkeğe düşen koltukaltını koklamaktırO kokunun rahatlatıcı ve güven verici gücünü hissetmek belki de''Buraya gel'' kelimesi için değmez mi? ''Buraya gel,kimsenin giremediği yer senin!''Sen gelTersi mi bunun,Orada kal!

Sana kapımı açtım ey sevgili Köle:Bunun için bana minnettar olup,önümde gerektiğince eğilmelisinBaşkasına değil,sana açtım

Sırılsıklam yanıyorum sanaYüzüm çamurlu ıslak, yüreğim yangınIslaklık benden, çamur sendenOysa yüreğimi söndürmek için harcayacaktım ben o ıslaklığı, çamuru seyreltmek için değil

Yapış yapış yanıyorum sanaBen yanarken nasıl birşey olduğunu anla diye yapışıyorum sana

Soğuk soğuk yanıyorum sanaO kadar soğuttun ki yangın bile beni ısıtamıyor

Yakamadın belki sevgili

Yaktığın canımdı,yüreğim değilBu yüzden kolay söndü

İşte tam bu yüzden artık yanınca terliyorumVe asla kendim silmiyorum koltukaltımı

Yakan siler, silen yakandır

Yakar yakmaz gelme sevgil! Çünkü sırılsıklam yanıyorum ben sana

Terimde boğulalım ikimiz,tenimde,terimde

Söndüremeyeceksen sen bu yangını, anneni de çağır gel

Yok, yangınıma annen birşey yapamaz

Evimde sifon bozuldu, temizleyecek bir dil lazım, annen o yüzden gerekli

Depeche ModeGüzel de söylüyordu,Bornova çıkışında,tam Kipa'nın önünde,kapısı açık iki araba dolusu insan,otobüsü beklerkenŞarkının adı WRONG'du galiba

Öyle baktı bana ve gözlerini öne eğdiHep bakması gerektiği gibi baktı,ayak uçlarıma

Kaçamak kaçamak bukez

Normlar O'na ve herkese sarılmasını öğretmişti veda anlarındaAyağıma kapanması zayıflık olurdu değil miGiderken sadece bu hareketi ile belki arkadaşlarını da kaybedebilirdi

Ne kadar çok doğrumuz var bizleri üzen

O kadar doğrularımız var ki eşiyle sevişemeyen insancıklar yaratan

O kadar doğruyuz ki veda bile ettiremeyen

Veda bile edemeden uğurladım sevgilimi!

3 yıl önce yaz tatilini köydeki evimizde geçirmeye karar verdikAşırı büyük olmayan bir bahçemiz var bizimMahsulü genellikle yarıcı denilen kişilere toplatırızGelirin yarısını toplayan alır,yarısını bizO yaz hadi kendimiz toplayalım dedik

Köy evi tabii,bakımsız,2 odalı,basit bir divan,ufak bir yatak,bir ocak,4-5 tabak çanak

Başka ne olacakAşk dışında

Öncelikle iki çekyat,bir tane yatak,bir fırınlı ocak ve tabak çanak aldıkAz kalsın unutuyordum,bir de büyükçe mangalTemizlik için iki kadın üç gün uğraştı ancak toparlayabildi evi

Mangalda çay yaptınız mı hiç?Sabah 05:30'da,gün ağarırken, takaların denize açılışını izlerken,fokurdayan çaydanlık ve yan tarafında hafifçe kızaran sucuklar

Serin olur Karadeniz sabahları,kızları bu yüzden biraz sertizdirHafifçe ürperirsin,soğuğundan,kızından

Közün altına patates ve soğan da koyarsınKumpirmiş,hahEn güzel kumpirde bu tadı bulamazsınYapaydır kumpir,kömürün o isini,Karadeniz kızının sertliğini almamıştırAslında kömür demek de yanlış olduBizim oralarda mangal için kömür alana biraz salak derler de!Kuzine de odun parçalarını köz yaparsın ve mangala koyarsın

Aman tanrım,tereyağını unuttum!Hayır,market tereyağı değil,köy tereyağı

Market tereyağı ile kumpir,köy tereyağı ile aşk yapılır

O sıcak patatese bile direnir erimemek içinEğer erirse lezzet katar,Karadeniz kızları da bir erirse hayatı muhteşem hale getirir

Öyle bunalıma falan da girmeyiz biz Karadeniz kızları, zor sever ama tam severizGideni de vururuzTenimiz biliriz sevdiğimizi,gurur duyarız erkeğimizle,artık sevilecekse biz sever,dövülecekse biz döverizBaşka kimse dokunamazÇeyizimizin olmazsa olmazıdır el işi 7,65'lik

Tanrıya kızıyorum bazenO fokurdayan çay içilemez,o sucuklar,o patatesler yenemezO kokular yenmemeliBuna bir kural koymalıydıDemeliydi ki;ey kulum,bunları sadece kokla,gözlerin takalarda,çek içine kokuyu ve bak güneşimi ağır ağır doğuruyorum senin için

Öl sen burada İşte benim mucizem bu!

Sakın aklınıza o an beni topuklu ayakkabılı,etekli getirmeyinŞalvarlı ve potikliyimOje falan da yokSağ ayağım kıçımın altında, sekide oturuyorum

Kahvaltı uzun sürmemeli,iş var yapacak

Dizliklerini giyip geldi eşimHer köy evinde bir katır gerekirBahçeye yürüyerek inecek değilim

Sırtına binip ilk toplayacağımız yere kadar gittikUzun sürdü biraz,ertesi gün kesinlikle bir kızılcık sopası bulmalıyım

2 çuval toplandı,keşke biraz daha şişman ve yapılı olsaydıÇuvalları sırtına yükleyince bana oturacak yer kalmadıKızdım yapılı olmadığı içinDöner benim gözü kızıncaİyi ki zamanında bu ağaçları dikmiş atalarımBağladım bir ağacaYok öyle kamçı falanKöy yerinde sopa olurNe hakkı var zayıf olup beni yürütmeye?Benim yürürken baldırlarım ağrıyorsa, O'nunda sopa ile acır

Burada kesmeliyim iş saati geldiFantezi sandınız değil mi? Değil,fantezi değil bu

3 yıl oldu bu tatilimizi yapalıErtesi yıllarda bir otelde poşette tereyağı ile kahvaltı yapmak çok zor geldiKumpir mi? Hayır yemedim,aşığım ben, kumpir yiyerek Tanrı'yı yadsıyamam

Serin olur gün ağarması Karadeniz'deOjeyle,pedikürle değil,sopa ile köle yapar Karadeniz kızlarıKolay vurmaz,vurunca da iz bırakır,tende değil,kalpte

M Ali Gökhan

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com