Ver Bana Benliğimi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ver Bana BenliğimiVer Bana Benliğimi Yazısı - Ver Bana Benliğimi Erdem Kahraman - Erdem Kahraman Yazıları Gidişinle mi başlayacaktı bütün acılar? Gidişinle mi solacaktı çiçekler? Gidişinle mi susacaktı kuşlar? Gidişinle mi ölecekti bütün martılar? Gidişinle mi akacaktı yaşlar? Ya gidişinle mi BİTECEKti benler ![]() ![]() ? GİTTİN Oldisya![]() ![]() Gittin![]() ![]() Ve başladı bütün acılar gidişinle![]() ![]() Soldu sensiz bütün çiçekler, açmaz bir daha imkansız![]() ![]() Susarak öldü bütün martılar gidişinin ardından çaresiz![]() ![]() Bak!! Bak Oldisya![]() ![]() Yine başladı akmaya yaşlar! Durmaksızın![]() ![]() BİTTİ Oldisya bitti![]() ![]() Sen bitirdin benleri ![]() ![]() Sen oldisya! Gidişinin ardında bir ben bıraktın bensiz![]() ![]() RUHSUZ![]() ![]() ![]() Nereye gittin Oldisya ![]() ![]() ??? Gidişin ne kazandırdı gittiğin benliklere Oldisya![]() ![]() Ya utanmadın mı bütün düşlerimi kirletip gitmeye? OLDİSYA geri ver benliğimi![]() ![]() Geri getir sevinçlerimi ![]() ![]() Temize çek bütün düşlerimi![]() ![]() Kalk gel Benliğimle Oldisya![]() ![]() Martılarıma CAN ver![]() ![]() Al senin olsun bütün yaşlar![]() ![]() BENİ ver bana Oldisya![]() ![]() BENİ ver öyle git oldisya![]() ![]() Yeter GİTT![]() ![]() Yeter Oldisya![]() ![]() ![]() Erdem Kahraman |
|
|
|