Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
yılan

Yılan

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yılan

Yılan Yazısı - Yılan Elif Ayvaz - Elif Ayvaz Yazıları

Bizim evin arkasında, komşumuzun bahçesinde bir delik vardı Bu delikte bir çocuğun beli kalınlığında bir yılan vardı Herkesi yiyordu

Yine böyle bir gün oraya bir çocuk gitti Orada yılan olduğunu bilmiyordu Yılan onun ayağından tuttu Çocuk bağırmaya başladı Korkudan hiç kimse yanına gidemiyor, çocuğa kimse yardım edemiyordu Yılan çocuğu yedi Çocuğun ailesi yas içindeydi

Ben de yılanı çok merak ediyordum Ertesi gün evin arkasına gittim Bakındım, bakındım Yılanı göremedim Ben yılan yok, gideyim derken; yılanın bulunduğu yere gelmişim Yılan benim ayağımdan tuttu Ben çırpınıyordum Bir taş parçası gördüm Aldım elime Taşı yılanın kafasına vurdum Bir daha ve bir daha vurdum

Sonunda komşularımız benim çığlıklarımı duymuştu Hemen geldiler ve yılanı öldürdüler Yılanın öğle yemeği olmaktan son anda kurtulmuştum ki

Uyanıverdim

Olayı anneme anlattım Annem de bana bir daha korku filmi izlemeyeceksin diye kızdı

Elif Ayvaz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com