Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sahi, zaman, ölmüştüm

Sahi Ben Ne Zaman Ölmüştüm

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sahi Ben Ne Zaman Ölmüştüm

Sahi Ben Ne Zaman Ölmüştüm Yazısı - Sahi Ben Ne Zaman Ölmüştüm İbrahim Meriç - İbrahim Meriç Yazıları

İşte sensiz geçen bir günü daha öldürdüm Kefene sardım ve yaşadığım şehir olan sensizlik şehrinin mezarlığına gömdüm Faili meçhul bir cinayet değil bu Senden sonra her şeyi öldürdüm bir seni yaşattım bir seni

Bazen diyorum ki; ölen ben miydim yoksa! Sonra hayır, hayır ölen sen değildin! Bir insan kaç kere ölebilir diyorum kendi, kendime düşünüyorum ve aklıma o akşam üstü geliyor

Sahi ben ne zaman ölmüştüm!

Günü öldürmeden bugün yürüdüm içinde saatlerce Bir banka oturdum paketteki son sigaramı yaktım uzaktan geçen gemileri izledim Bir çarpıda giydiğin beyaz gelinlik ve sen geldin aklıma Gözlerim doldu yaş yerine sen aktın

İbrahim Meriç

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com