![]() |
Sokağın Çöpçüsü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sokağın ÇöpçüsüSokağın Çöpçüsü – Zeynep Yılmaz’dan Yaşam Hikâyeleri – Sözler – Yazılar - Mesajlar Oldukça fakir bir mahalleye göre oldukça büyük bir evde yaşıyorduk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gün villanın bahçesinde resim yaparken duvarın oradan gelen atlama sesiyle irkildim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Hemen GİT BURDAN!" Gülümsemesi soldu ama gitmedi ![]() Daha da sinirlenip yüzüne bir tokat indirdim ![]() ![]() "Senin elinden gelecek her şey bir hediye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Hemen geldiğin gibi gitmezsen bir tokat daha yersin seni sokağın çöpçüsü!" diye haykırdım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O akşam gözüme bir türlü uyku girmedi ![]() "Dadı şu karşı evde oturan sessiz çocuk ne iş yapıyor kimin nesi?" diye sordum umursamıyor taklidi yaparak ![]() "Babası ona çöpçülük yaptırıyor be kızım yazık diğer çocukların yanında dışlanıyor o yüzden ![]() dedi sonra o çocuk için dualar mırıldanarak gitti ![]() ![]() ![]() ![]() "Burada bir çocuk vardı ![]() ![]() "Git işine kızım o bu saatte evde olmaz" dedi ve kapıyı yüzüme kapattı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Kimse yok mu?" Titrek sesim evin içinde yankılanınca evin boş olduğunu anladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() " Belki bir gün özlersin ![]() ![]() Sokağın çöpçüsü ![]() ![]() ![]() Zeynep Yılmaz |
![]() |
![]() |
|