Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adam, düşünür, kadın, uyur

Adam Uyur Kadın Düşünür

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Adam Uyur Kadın Düşünür

Adam Uyur Kadın Düşünür Yazısı - Adam Uyur Kadın Düşünür Ayşe Sönmez Bulut - Ayşe Sönmez Bulut Yazıları

Geçenlerde arkadaşım bir yazı göndermişYazıda kadınları ve erkekleri mutlu etmenin yolları anlatılıyorKadınları mutlu etmenin yolları,binlerce madde,erkekleri mutlu etmenin yollar ise üç maddeGüldüm ama düşündümdeKadınları mutlu etmenin yollarını yazamayacağıma göre erkekleri mutlu etmenin yollarını yazayım dedim:

1-karnını doyur

2-kumandayı ver,

3-önünden çekil

Aslında kadınları mutlu etmek için binlerce maddeyi gerçekleştirmeye gerek yokKadınlar, o kadar basit şeylerden mutlu olurlar ki uzun uzun düşünmeye gerek yokBaşını dayayacak bir omuz,saçlarını okşayacak bir el,eve gelirken koparılmış bir çiçek yeter de artar bileAma en önemlisi kadın anlaşılmak ister

Ya erkekler;bu konuda yorum yapmak istemiyorumHem yazıyı gönderen arkadaşıma,hem de çevremda saygı duyduğum birkaç kişiye saygısızlık etmememk içinKadınlarla erkekler arasındaki farkı görüyor musunuz?Kumandayı ver ,önünden çekil,karnını doyurHa bir de konuşmadan oturAma kadın paylaşımcıdırYaşadıklarını paylaşmak isterGün içinde çok yorulmuş,evde onu bir sürü iş bekiyor olsa da paylaşmak ister her şeyi

bu gereksinim yıllar geçtikce kendini daha çok hissettirirOysa aradaki köprüler yıkılmıştırSözcüklerle yeniden kurulmasına da olanak yokturKadın yalnızlığı yaşarken,adam bunu farkında bile değildir

-Eve erken geldim ya

-işte buradayım ya

-seni yalnız bırakmıyorum,yagibi paylaşım cümleleri kursa da yaptığı eline kumandayı alıp televizyon karşısında uyumaktır sadece

Adam uyur,kadın oturur yalnızlığı ile başbaşaAdam uyur,kadın düşünür:bunca yılı,nasıl geçirdim diyeAdam uyur,kadın daha fazla katlanamayacağını anlarYalnızklık acı verir,omuzlarına çöken ağırlık her geçen gün artarÇekip gitsem der kadın,burada da yalnız değil miyim?Yalnız başka bir dünya kursam,kendim için bir şeyler yapsam,derHazırlar bavulunu,içine bir yığın yaşanmışlık doldururAma taşıyamaz,ağırdır,yaşanmışlıklarla dolu bavulKadın yalnızdır,gücü yetmez

Yaşamaktan vazgeçip dillerine çeviremeden aşk yazgısını geri dönerGidememiştirOysa ne çok istemiştir,gitmeyiAdam uyur,kadın ağlar,yalnızlığınaYanında kimsenin olmamasından değildir,yalnızlığıYalnızlığını söyleyecek kimse olmadığı için yalnızdır,oysaAdam uyur,kadın düşünürYalnız yaşamayanlar bilmezler,sessizliğin nasıl korku verdiğini

Adam uyur,kadın düşünür,dilinde yalnızlık dizeleri:

yalnızlık,

yalnız kalmak değil,

beraberken sevdiğinle

paylaşamamak hiç bir şeyi

yalnızlık,

paylaşırken aynı evi,

otururken aynı sofraya,

konuşamamak havadan,sudan

yalnızlık,

içinde kalması,

anlatacakların,

ve içine akması göz yaşlarının

Hani nerde kadını mutlu etmenin binlerce yolu?Kadın düşünür,madem bu kadar yolu var,neden hiç mutlu değil?Adam uyurrrrrrrrrrrrrr

Ayşe Sönmez Bulut

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com