Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
asker, hikayesi

Bir Asker Hikayesi

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Asker Hikayesi

Bir Asker Hikayesi Yazısı - Bir Asker Hikayesi Ahmet Zeytinci - Ahmet Zeytinci Yazıları

Bundan seneler önce bir arkadaşımın oğlu askerlik yapmak için Ankara'ya gelmiştiArkadaşım beni telefonla arayıp,oğluyla ilgilenmemi istediBen de seve seve kabul ettim ve görüş günü geldiğinde,oğlunu görmeye gittimO sırada oğlunu acemi birliğine teslim etmeye gelmiş,konuşmasından da karadenizli olduğu anlaşılan bir amcayla oğlu arasında geçen şu konuşmalara şahit oldum

''Bak oğlum en önemli vazifen komutanlarına kesinkes itaattir bunu sakın unutmaBir görev için şuradan üç kişi gelsin diye bütün bölüğe seslendikleri zaman ilk önce sen çıkİkinci yada üçüncü değilNöbetler de kesinlikle sigara içmeyesin;bizler siz nöbettesiniz diye rahat uyuyoruzYemekhane görevlerinden sakın kaçma,mantığın bittiği yerde askerlik başlar lafı,bizim zamanımızda da vardı sakın inanma,atışlarını iyi yap,arkadaşlarınla iyi geçinGüneydoğu için seçme yaparlarsa ilk önce sen çıkVatan sevgisi imanın gereğidir yavrumBunları sakın unutmayasın''

Daha sonra amcayla oğlu sarıldılar birbirlerine

O sırada bense dışarı çıkmış hüngür hüngür ağlıyordumArkadaşımın oğlunu beklerken

Ahmet Zeytinci

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com