Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları

Oysa

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Oysa

Oysa Yazısı - Oysa Ayşe Sönmez Bulut - Ayşe Sönmez Bulut Yazıları

Duygusal çalkantılarla boğuşuyorum bugünlerdeFırtınaya tutulmuş küçük bir tekne gibi sığınacak bir koy arıyorumDev dalgalardan korunmak içindalgalar büyük,hem de çok b üyükAma teknem küçük,çaresizNe kadar dayanabilirbu çalkantılarabilemiyorum

Oysa kırık düşler kitabımın uyanış sayfası mutlu başlamalıydı bugünBalkonumda pembe kahkaha çiçeklerim açmış,güne gülümsüyorlardıUykusuz geçen bir günün sabahında bundan güzel günaydın olamazdı herhaldeAma beklenen haber gelmedi,aramadı sevdiklerimİşte burada b aşlıyor çalkantılarNasıl alışmışım bu kadar kısa süredeOysa alışmanın ne zor olduğunu biliyordumŞu meşhur şarkıda söylendiği gibi:"alışmak sevmekten ,daha zor geliyor

alışmak bir yara bağrımda kanıyor"

Yeni döndüm,pusulasız bir yolculuktanBildik gülüşler aradım yalnızlığın güneş görmeyen köşelerindeCanım bir ses,bir sesleniş aramıştı(ne vardı bu kadar alışacak)Bu seslenişler bana ait değild,,oysa

Yaşadım mı sonuna kadar yaşamak istiyorum her şeyiVe bitmesin istiyorum,sonunu düşünmedenAslında bilipte bilmemezlikten gelmek benimkisiÜzülen ben oluyorum sononda;ama sanki istiyorum biraz da üzülmeyi,acı çekmeyiYani bile bile lades benimkisi

Başka bambaşka bir şey buYiyik bir sevdyı bulmak,unutulmuş bir halk masalını yeniden dinlemek gibi bir şeyBahar gelince kışı özlemek,karlar altında menekşelerin kokusunu duymak gibi bir şey

Kısacası her şeye rağmen güzel çok güzeldi her şeyÇünkü suç ve suçlu yok,affetmek ve affedilmek yokZorunluluk yoktuHer şey kendiliğinden oluşuyordu ne güzelBen onu seviyordum,karşılık b eklemeden;o,beni seviyordu benim onu sevdiğimi bilmeden

Duygusal çalkantıları dindirip,çıkmalıyım artıkbu küçük koydanKüçük teknem,durgun sulara yelken açmalıArtı k g ençliği çoktan geride bırakıp hayat oyununun ,son perdesini açmalıBu oyunu son perdesi durgun sularda geçiyorÇalkantılar geride kaldı

Oysa yüreğim yıldızları arayan küçük bir çocukVe bu günlerde belki de en çok ihtiyacım olan şey ,sahte olmadan gülen bir yüzBulmuştum,oradaydıYa da öyle sanmıştımEllerimi açıp baktığımda bomboş olduğunu gördümGitmişti,bitmişti her güzel şey gibi bu dostluk,bu sevgi dekim bilir nerde ne zaman görecektim bir dahaOysa, oysahiç ayrılmak yoktu hesaptaŞimd söyleyeceğim tek şey"gel bir takas yapalım,gülüşünü ver ,ömrümü al"(alıntı)

Beni bekliyor durgun sular,küçük teknem kıyıdan uzaklaşıyorArdında el sallayan yokOysa, biri çıkıp gitme dese,kal deseYararı yok,çoktan çizilmiş rotam

Son perdeson oyun Yıldızları arayan küçük bir çocuk yüreğimdayanamaz daha fazla

Ayşe Sönmez Bulut

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com