![]() |
İroni |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İroniİroni Yazısı - İroni Ayşe Sönmez Bulut - Ayşe Sönmez Bulut Yazıları Duyguların yoğunsa eğer,ince ince düşünüyorsan her şeyi,içinde dinmek bilmeyen bir özlem varsa yada dolduramadığın bir boşluk,etkileniyorsun hemen ![]() ![]() ![]() Bir çiçeğin tomurcuğundan,kuşun kanadından,duyduğun bir sesten ,uzaklardan gelen bir müzikten bir şeyler alıp biriktirirsi yüreğinde ![]() ![]() ![]() ![]() Hiç duymadığım bir müzik grubunun,hiç duymadığım şarkısının dizelerinin bir anda yüreğime saplanması gibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Ne umut kaldı,ne bir rüya Geceyedir küsmelerim" bu sözcükleri sindirmeye ,anlamlarını çözmeye çalışırken ve hangi duygularla yazıldıklarını düşünürken,başka sözcükler battı yüreğime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Yaşanmamışları düşünüp Kuytularda ölürüm" Durumum vahim mi,söyle doktor bey,yaşayaca mıyım?Ne kadar ömrüm kaldı? Yaşanmamışları düşünmeye kalkarsam her gün bir kaç kez ölmeliyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kimi suçlayayım şimdi?Kim engelledi yaşayacaklarımı?Kim öldürdü içimdeki yaşama sevincinimi?Hem de böylesine sevgi doluyken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilmelisiniz ki ölüm en büyük kayıp değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başarabilirmiyim bunu?Yürekli olabilirmiym?Hayat bana ekşi limonlar sunarken ben tekila ve tuz isteyebilir miyim? Bazen diyorum kendime"silkelen,kalk ayağa,büyüt içindeki sevgi kırıntılarını ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Söylesene doktor,başarabilir miyim bunu?Yaşanmamışları unutup bakabilir miyim yarınlarıma? Günde kaç kez almalıyım ,sevgi,dostluk,güven hapından? (KISA BİR YAZI DAHA) Ayşe Sönmez Bulut |
![]() |
![]() |
|