Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
lades

Lades

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Lades

Lades Yazısı - Lades Ayşe Sönmez Bulut - Ayşe Sönmez Bulut Yazıları

("bir ayrılığın anatomisi"isimli roman denememden)

Finike'nin mis gibi turunç kokan havasını içime çektimİçime dolan bu mis gibi turunç,yosun,iyot kokan hava değildi,yalnızcaBir şeyler vardı havadabelki sadece benim hissettiğim,biraz buruk,biraz hüzün ,biraz acıkokan bir şeyler vardıAdını koyamadığım,koymak istemediğim bir şeyler Ayrılık gibi,ayrılmak gibi Sevdiğin şeylerden,sevdiklerinden ayrılmak gibi

Yalnızca Finike'nin havasında değil, bu hüzün,bu ayrılık kokusu Çünkü nerede olursan ol,nereden bakarsan bak,nasıl hecelersen hecele,ayrılık her yerde ayrılık işte Beklemediğin,istemediğin bir anda bir kor yangın düşüyor ve can acısı yaşatıyor insana

Bugünlerde ayrılık en ağır biçimde acıtıyor canımıPek çok şeyden ,pek çok kişiden ayrılmak zorunda kaldımBu bir zorunluluktuAma bir ayrılık var ki,beni ordan oraya savurtan,her bir parçamı darağaçlarına asan,içime kor yangınlar düşürenanlatması zoraçıklaması daha da zor Hiç kimseyle paylaşamadığım,ama bildiğim,inandığım olması gereken bir ayrılık olduğu Beni neden bu kadar üzdü,hırpaladı biliyorum aslındaTatmadığım,çok az hissettiğim bir duyguyu bu yaşta yakalamışken kaybetmek gibi bir şey Sımsıkı sarılmak istediğim halde,ellerimin arasından kayıp gitmesine izin verdiğim bir şey buBile bile lades Başlaması da bitmesi de

Kim kaybetti? Aklımdayken söyleyemediğim için ben kaybettim tabiiPişman değilim,iyi ki yaşadımbu duyguları,iyi ki kaybettim ladesi Yaşamasaydım,hissetmeseydim,hatta kaybetmeseydim bu kadar özel olmazdı

Üzgün müyüm?Evet,gözlerime çoktan yerleşti yağmur bulutları Pişman mıyım?Hayıriyi ki yaşadım diyorumher şeye,hatta ayrılığa inatAyrılığa dair hüzünlü sözler yalnız Finike'de yazılmıyorYer ve zaman önemli değilKaybettiklerine ,kaybolanlara verilen değerler önemli Seni ne kadar acıttığı önemliNe yazarsam yazayım,biliyorum anlatamam duygularımı Bu bir sonbahar yangını,bir güz sıkıntısı,bu bir kış aşkı,kış fırtınasıMevsim ne olursa olsun hissettiğim mevsim yaşadığım

Şimdi bırakıp giderken ya da gitmesine izin verirken tek tesellim yalnız benim acı çekmem,benim yüzümden başkalarının acı çekmediğini bilmekUykusuz gecelerin yalnız benim olması;hüzünlü ayrılık sözlerinin yalnız benim kalemime,yalnız benim dilime yerleşmesi

Peki ama neden bu kadar yoğun yağmur bulutları?Neden havada fırtına kokusu var?Neden avutmuyor,yasemin turunç kokuları?Belki diyorumbelkion sene önce olsaydı acıtmazdı bu kadar

Sonbaharda düşen bu yaprak,fena çarptı beni,,,,Fena acıttı içimiElimde kalan bu öyküden şiirlerbir de yaşadığım acılar LADESSSSSSSSS

Ayşe Sönmez Bulut

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com