![]() |
Kahve Kadar Olamadık |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kahve Kadar Olamadıkmuhabbete dair yazılar - muhabbet nedenleri - kahve yazıları - Kahve Kadar Olamadık Hep bir yanımız ağdırıyor hayatta;Bir yandan yudumluyorum diğer yandan düşünüyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hep bir yanımız eksik,bir ayağımız topal sanki;Ben gülüyorsam sen hoşnut değilsin,Sen mutluysan bende var terslik,bir şans işte çok nadir sarmaş dolaş olduğumuz,şaşırıyorum böyle durumlarda ![]() Sürekli devriliyoruz,dik durmayı beceremedik bir türlü ![]() ![]() İçimden geliyor bazen şöyle gönül alıcı damardan vuran bir mesaj yollayayım ![]() Hiç mi vicdan yapmıyorsun ![]() Öfkeyle yazıyorum içimden gelenleri hiç oralı olmuyorsun?Benim kalbim kırılmışken,özür dilemeyen sen,senin ki kırıkken,dört dönen ben,İkimizde küsmüşüz bu sefer alçıya alan ben olmayacağım o topal ayağı ![]() ![]() ![]() Neyin eksik diyorsun ya bir tebessüm eksik,tatlı dil eksik,bir yudum huzur eksik,senin anlıyacağın dilden konuşayım, karnım tok sırtım pek,ama ruhum aç be arkadaşım ![]() Varlığım senin varlığınla varolsun istedim,varlığım varlığınla eriyip gidiyor!!!! Soğudu yine kahvem,ama tadı yerinde ,biz seninle şu kahve kadar olamadık ![]() Sende farklı üçlüler,gurur,kibir,benlik Bende farklı,bu böyle olduğu sürece acı ve tuzlu ,kör topal sürer gider ![]() Ama nereye kadar? ![]() |
![]() |
![]() |
|