![]() |
Geri Vitesi Olmayan Bir Nefestir Hayat |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Geri Vitesi Olmayan Bir Nefestir HayatGeri Vitesi Olmayan Bir Nefestir Hayat Yazısı - Geri Vitesi Olmayan Bir Nefestir Hayat Hüseyin Akçam - Hüseyin Akçam Yazıları Ritmik bir yaşanmışlığa sunulmuşken hayat; her insana bir yön verdi aklın sağlamasında ![]() _ ve beyazlık böyle başladı ![]() ![]() ![]() Beyazlığın gölgesinde ve çocuksu düşlerle şen şakrat türküler söylenirken ergenleşen bedenler gölgenin grileşen yanında siyahı fark ettiler, labirent gibi açılan yolları keşfettiler, bir yoldan girilmeli idi ama girilen yollarında bazen çıkmaz sokağa gittiğini bilemediler,Levhası yoktu girilen yolların,geri vitesi de;Bir şey vardı pusulaya yön veren ‘'Akıl'' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonrası Renklerin açılımları fark edildi, siyahın gölgesinde maviye acılan kapılar,nefes alışverişlerde yeşile verilen oksijen,Güneşin sıcaklığında sarının gücü ve onların bileşiminde doğabilecek diğer renkler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir nefestir hayat;yedeği yoktur,iki kez de gelinmiyor dünyaya,karşımızdakinde gördüklerimiz çoğu zamanda negatif gibi görünse de,o taraftan bakılmamalı anlamaya çalışmalı,pozitifliğe çevirebilmeliyiz,İnsanlığın asaleti bunu gerektirir,Pes etmek kolaydır,zayıf irade buhrana iter,Gerçek olanı göremez,Güçlü irade mücadele eder sarsılsa da yıkılmaz ![]() ![]() ![]() Gülümse aynadaki yüze;Çünkü yaşam gülümsedikçe anlam bulur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hep sorarlar Aşk nedir? Ben yaşadıklarımdan,kişisel olarak bir kadında yaşamasamda Aşk'ı;Hayatın öğrendiklerinden şunu öğrendim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunları ayrıştırırsak insan olana bakışımda ; ‘'Aşk, Sevgi, dostluk en negatif halde bile eksilmeyendir, o duyguyu aynı hazla koruyabilmektir'' O yüzden silkinin ve gülümseyin aynadaki yüze,sorgulama yerine ben nerde hata yaptım deyip kendi kişiliğinizin sağlamasını yapın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sizler güzel insanlardan olunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayat acı ile birlikte gülmesini öğrenebiliyor ise İnsan anlam kazanır ![]() ![]() ![]() Selam ve dua ile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hüseyin Akçam |
![]() |
![]() |
|