![]() |
İncir Çekirdeği Bir Yıldı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İncir Çekirdeği Bir Yıldıİncir Çekirdeği Bir Yıldı Yazısı - İncir Çekirdeği Bir Yıldı İclal Aydın - İclal Aydın Yazıları Nasıl geçti ![]() ![]() ![]() Halil Sezai dinliyorum ![]() “Benim bu derdim ne yağan yağmurda ne yalancı sonbaharda ne bomboş sokaklarda ![]() ![]() ![]() ![]() Bütün şarkılarında kafası bir güzelmiş gibi söylüyor ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her neyse ![]() ![]() ![]() *** Bu yıl nelerle geçti ![]() ![]() ![]() Yine incir çekirdeğini doldurmaz hadiselerle mi geçti günler bu yıl da? Yine mi üzüntüsü sevincinden çoktu? *** “Bir şey saklama benden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İçini çekmişti karşımda beni dinleyen ![]() ![]() ![]() Bazen söylenemeyenler söylenenlerden daha acılı ![]() ![]() ![]() Acı acıyı çekiyormuş doğru ![]() ![]() ![]() Yine doğruymuş ![]() ![]() ![]() *** Bu yıl da başkalarının mutluluklarını seyrettik mi? Bu yıl da başkalarının acılarını, ölümlerini izledik mi? Bu yıl da kapımızı kapayıp yalnızlıklarımızın tüylerini parlattık mı? Bu yıl da başkalarının “ayıplarına” ve “zayıflıklarına” ve “hatalarına” tükürüp rahatladık mı? Bu yıl da başkalarının hayatlarında bizimkine benzeyen sayfalara dönüp dönüp bir daha baktık mı? Bu yıl da öyle böyle şöyle geçip gitti mi? Nasıl bir gün bugün? Umutsuz mu? Zorla anlam yüklenen herhangi bir gün mü? *** Geceleri oturup bir başıma daha önce izlediğim filmleri izleme alışkanlığı edindim bu aralar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şarkının ilk cümlelerinden sonra “bu benim, bu benim hayatım, beni anlatıyor“ sözleriyle ayağa fırlar Piaf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayır, hiçbir şeyden, hiçbir şeyden pişman değilim ![]() Benim için yapılan iyilikten de kötülükten de, benim için ikisi de aynı ![]() Hayır, hiçbir şeyden, hayır, hiçbir şeyden pişman değilim ![]() Ödendi, süpürüldü, unutuldu ![]() Geçmiş umurumda değil! Hatıralarımla ateşi yaktım ![]() Kederlerime, zevklerime artık ihtiyacım yok ![]() Aşklarımı süpürün ve tüm heyecanlarını ![]() Sonsuza dek süpürün, sıfırdan başlıyorum ![]() Hayır, hiçbir şeyden pişman değilim ![]() ![]() Seninle bugün başlıyor ![]() *** Şarkıyı benim için bir kez daha dinler misiniz? Ben bu şarkıdan bir cümleyi kesip görünmez yerlere asıyorum: Ödendi, süpürüldü, unutuldu!!! Hadi mutlu bir yıl olsun dilerim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İçinizi sadece mutluluktan çekin inşallah ![]() ![]() Amin ![]() ![]() ![]() İclal Aydın |
![]() |
![]() |
|