![]() |
Önsöz Savaşları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Önsöz SavaşlarıÖnsöz Savaşları Yazısı - Önsöz Savaşları Nadir Keleş - Nadir Keleş Yazıları İtiraz edip durma işte, ilk olduğunu ben de biliyorum, absürt olduğunun da farkındayım, lütfen beni benden fazla düşünme huyundan vazgeç artık ![]() _ Sen bu konuda rüştünü ispatlamış bir duayen olsan, bu yaptığın hoş bir aforizma sayılabilir hatta olumlu yankı bile uyandırabilirdi ![]() Yirmi yıldır neredeyse her anımız beraber geçti ama beni bir habbe bile tanıyamamışsın ![]() _ Her sinirlendiğinde Arap damarının kabardığının farkında mısın? Yaşlandıkça rahmetli babana benziyorsun ![]() ![]() İnsanın bir şeye de becerisi olur arkadaş ![]() ![]() ![]() _ Konuyu kaynatıp nedense beni çekiştirmeye başladın, ağzından salyalar akarak kendi üstünlüklerine gönderme yapman utanç verici ![]() ![]() ![]() ![]() O konuda kararlıyım önsözü kendim yazacağım ![]() ![]() ![]() ![]() _ Ohoo sen olmuşsun be abi ![]() ![]() Şu kedi meraklısı çocuk var ya o olabilir bak ![]() ![]() _ Kim Bilge mi? Hah evet Bilge yazsın önsözü ![]() _ Şapşal bunak adam öleli on beş yıl oldu nerdeyse ![]() Öldü mü, hadi oradan be ![]() ![]() _ Hangi Aziz? Tahmin ettiğimse o da aynı yıl ölmüştü ![]() ![]() ![]() ![]() 'Herkes ne zaman ölür elbet gülünün solduğu akşam' Bunun gibi bir şey olmalı girişte ![]() ![]() _ Bir dakika yalnız o şiir Turgut'un değil mi? Onu biliyoruz elbette, ben Erdal'ın bir kitabının girişinde okumuştum bu dizeleri ![]() _ Maalesef yoldaş, dört yıl önce de o göçtü gitti ![]() O öldü bu öldü oğlum biz kaç yaşındayız ya, yüz mü? _ Hehe, neredeyse ![]() Şu bizim sevdiğimiz film var ya, Türkan'ın ![]() ![]() _ Cengiz Aytmatov iki yıl oldu ![]() Sus Allah aşkına, yeter omuzlarımı taşıyacak takatim kalmadı ![]() _ Aslında biri var ama söylemeyeyim bana çok kızarsın ![]() Vay be ölmeyen biri var demek, o da benim küstüklerimden öyle mi? _ Evet Söyleme tahmin ediyorum ![]() _ Sansasyonel de olur, ‘'önsöz sayesinde iki eski dost barıştı'' manşetlerini bir düşün ![]() Eksik olsun, bak nabzım saçmalamaya başladı bile, kapat artık çeneni ![]() Sinirlerin gerildiğini gören bakıcılarının güler yüzü belirdi başlarında ![]() ‘'Sabırsızlıkla bekliyorum kitabınızı'' dedi huysuz ihtiyara ![]() ![]() ![]() Nadir Keleş |
![]() |
![]() |
|