![]() |
Aşk Yarası 3 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Yarası 3Aşk Yarası 3 Yazısı - Aşk Yarası 3 Seyit Ahmet Uzun - Seyit Ahmet Uzun Yazıları Mustafa'ların evindeki meraklı bekleyiş yaklaşık bir hafta sürümüştü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama sadece Erdal o kadar sevinçli değildi ![]() ![]() ![]() ![]() Okumanın ve okulun değerini ve ne anlama geldiğini ancak onu yaşayanlar bilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşte kuaförlük mesleğiyle uğraşan Erdal bunları düşünecek durumda değildi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Misafirler müsaade isteyerek ayrılmışlardı ![]() ![]() ![]() O akşam Erdal'ın durumu Ayşe hanımın gözünden kaçmamıştı ![]() ![]() ![]() -Ne var oğlum ne oldu? Çok durgun gördüm seni ![]() -Önemli değil be anne -Nasıl önemli canım benim ![]() ![]() ![]() ![]() -Aylin ![]() ![]() ![]() -Ne olmuş Aylin'e oğlum? Sınavları varmış, okuluna gitmiş ![]() ![]() -Sanıyorum ona karşı kalbimde bir şeyler hissediyorum ![]() ![]() ![]() -Merak etme oğlum ![]() ![]() ![]() ![]() -Gerçek mi diyorsun anne! Erdal birden annesinin boynuna sarıldı ![]() ![]() -Dur hele dur boğacaksın beni haylaz çocuk! Seyit Ahmet Uzun |
![]() |
![]() |
|