![]() |
Pazarın Küçük Hamalı 2 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pazarın Küçük Hamalı 2Pazarın Küçük Hamalı 2 Yazısı - Pazarın Küçük Hamalı 2 Seyit Ahmet Uzun - Seyit Ahmet Uzun Yazıları Kalplerdeki duyarlılık aynı anda aynı sözleri söyletti ![]() ![]() ![]() Bu sırada arabasını alıp tekrar pazarın yolunu tutan Ömer bu içten haykırış ve seslenişle heyecanlı bir şekilde geriye döndü ![]() ![]() ![]() ![]() Başörtülü olanı kendilerine yaklaşan Ömer'e: - Ömer SBS'ye niçin başvurmamıştın? - Şey abla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Peki biz bu ücretini ödesek sınava girebilir misin? Ömer ilk önce bir şey demedi ![]() ![]() ![]() ![]() - Abla kim istemez okumayı? Tabi ki böyle bir imkânım olursa çok sevinirim ![]() ![]() -Peki tamam bu sene sınav parasını hemen yatıralım ![]() ![]() ![]() - Anladım abla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ömer yüreğinde uçan küçük kuşun kanat çırpışlarıyla nerdeyse havalara uçacak derecede bir sevinç yaşıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() Pazarın küçük hamalı bu duygularla ilerlerken birden acı bir fren ve korna sesiyle irkildi ![]() ![]() ![]() -Şeyy abi kusura bakma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Oğlum daha dikkatli olmazsan düşüncelerini gerçekleştirme fırsatın olmayacak ![]() ![]() Ömer tekrar tekrar özür dileyerek oradan koşar adımlarla uzaklaştı ![]() ![]() ![]() O gün başka bir müşteri bulamadı ![]() ![]() ![]() Tek katlı üstü çinkoyla kaplı bir gecekondunun önüne geldiğinde içindeki umutla kapıyı araladı içeriye girdi ![]() -Anneeeeee - Ne oldu deli oğlan niye bağırıyorsun böyle ![]() ![]() ![]() -Sınava girebileceğim anne sınava girebileceğim ![]() ![]() ![]() -Nasıl oldu? Yoksa ücret almıyorlar mı? -Hayır anneciğim, bugün iki ablayla karşılaştım onlar bana yardım edeceklerini söylediler ![]() - Dereyi görmeden paçayı sıvam oğlum ![]() ![]() ![]() -Ama anne bu ablalar öyle değil ![]() -İnşallah hadi bakalım şimdi geç içeri de biraz kardeşinle ilgilen ![]() Ömer hiç ikiletmeden annesinin sözünü dinledi ![]() ![]() ![]() ![]() Gece Ömer için oldukça uzun geçti ![]() ![]() ![]() ![]() Seyit Ahmet Uzun |
![]() |
![]() |
|