Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
geçen, günü, kağıda, koca, küçük, sığdırmak

Geçen Koca Bir Günü Küçük Bir Kağıda Sığdırmak

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Geçen Koca Bir Günü Küçük Bir Kağıda Sığdırmak

Geçen Koca Bir Günü Küçük Bir Kağıda Sığdırmak Yazısı - Geçen Koca Bir Günü Küçük Bir Kağıda Sığdırmak Ümit Zafer Bağcı - Ümit Zafer Bağcı Yazıları

Yine koskocaman bir günü devirdikNerede kaldı dünlerimİnsan hatırlamak ister her zaman geçmişini

Geçmiş aşklar,arkadaşlar,geçmiş mutluluklarKimi zaman da korkutur geçmiş insanıYaşanan onca umutsuzluklar,ayrılıklar,bir saz eşliğinde yanık bir türkü seslendirir yüreğimiz mazili hülyalara dalarakİnsan geçmişine değil de geleceğine bakmalıdır,geçmiş zaten geçmiştir der bazıları

Ama geçmiş geçerken ne anılar bırakmıştır ardındaBir sevgilinin kokusu,bir annenin göz yaşları,yanık bir yemen türküsüHey gidi günler,daha dün misket oynayan o çocuk değil miydim ben?Mızıkçılık yapanı oyundan atan,yalan söyleyenle konuşmayanŞimdi atamıyorum kimseyi oyundan,artık oyun oynayacak bir arkadaşım bile yok

Anca haksızlık yapanı gönlümden atabiliyorum,Yalan söyleyenin yüzüne bile bakamıyorum artıkYok yok ben değilim bu asabi kişilik oysa ben oyuncağını kaybedince ağlayan bir çocuktumElma şekerini yere düşürünce dünyası yıkılan,atlı karıncalara binince tekrar dünyaları kazanan bir çocuk

Nasıl da farkına varamamışım ben çocukluğumunKeşke bol bol kırsaymışım komşunun camını,dedimin gözlüğünü keşke hiç korkmadan çalsaymışım,patlatsaymışım bütün lastikleri,kime ne ben o zamanlar çocukmuşum

Ümit Zafer Bağcı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com