Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşık, dostlar, oluyorum

Ben Aşık Oluyorum Be Dostlar

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ben Aşık Oluyorum Be Dostlar

Ben Aşık Oluyorum Be Dostlar Yazısı - Ben Aşık Oluyorum Be Dostlar Ümit Zafer Bağcı - Ümit Zafer Bağcı Yazıları

Her zaman ki gibi yine uyanmıştımBu sefer bülbül sesleri yerine kalbimin sesini dinlemek istiyordumÇünkü kalbim durmadan seni sayıklıyorduKoşarak dedemin yanına gittimDede,dede bana bişeyler oluyor dedimDedem,gözlüğünü düzelterek:Yine ne var bakalım delikanlıNasıl anlatacaktım bilemedimDedeciğim midem bulanıyor,kalbim peşinden köpek koştururcasına çırpınıyor,kendimi kanadı kırılmış bir güvercin gibi hissediyorumDedem çok hızlı davrandı:Kim bu kız

Ne kızı dedeciğim kalbim diyorum kalbim acıyorDedem bir lafı uzatmayı hiç sevmezdi,zaten bu konuyu da o yüzden dedeme açmıştımDelikanlı sen AŞIK olmuşsun dediAşık mı?Dedeciğim,peki bu aşkın ilacı,tedavisi yok mu dedim?Dedem yılların verdiği tecrübeye dayanarak:Oğlum aşk ikiye ayrılır

1)Plotonik aşk 2)Karşılıklı aşkEğer seninki 1şıksa kusura bakma evlat bunun ilacı yokturArtık geceler sana zindan,gündüzler haram olurTek kurtuluşu içinden o AŞKI atmaktır,unutma o aşkı içinden atmak hiç de kolay değildirNeyse,eğer 2şıksa doğru şıkı bulmuşsun demektirio zaman dünyalar senin olur,kendini rüyalarda zannedersinHaaa dikkat et rüyalar çabuk biter,sevda seline kapılıp gidersinEğer gerçek aşkı bulmuşsan ölene kadar seversinPeki dedeciğim karşımdaki benimle oyun oynuyorsa,aslında sevmiyorda seviyormuş gibi yaparsaDedem devam ettiSeven kişi sevdiğinin gözlerine bakar,onu görünce kıpkırmızı olur,sesi değişir,ne yaptığının farkında olmaz çünkü iki seven arasında daima bir elektriklenme oluşur

Tamam,anlamıştım aşkı,acaba o kız da beni seviyor mu?Koşarak sokağa çıktım,ömrümde bu kadar hızlı koştuğumu hiç hatırlamıyorum,100m koşusuna katılsam emin olun 1geliirdimBir alt sokağa indiğimde ordaydı,arkadaşlarıyla konuşuyorduAcaba yanına nasıl gidebilirdimİyice düşündükten sonra buldum!!!Yanımda duran yaşlı teyzenin karşıdan karşıya geçmesine yardımcı olarak yanına varabilirdim

Teyzeyi zorlada olsa ikna ettikten sonra yanına varmıştımGözlerinin içine bakıyordum ama o yaşlı teyzeye bakıyorduKıpkırmızı olmuştum hasta mısın dedi?Sesimin de değiştiğini görünce bence sen dinlenmelisin dediHer halinden belliydi o bana aşık değildiBir adım atacak halim kalmamıştı,yine başım dönüyor kalbim acıyordu,tekrar teyzeye yalvardım:Teyzeciğim beni karşıya geçirir misin?diyeYaşlı kadın da çoktan gitmiştiArtık yalnızdım,çaresizdim,belki de bir ömür bu aşkı kalbimde taşıyacaktımErtesi gün uyandığımda kendimi hastanenin karanlık odasında buldumDoktor amca yanıma yaklaştığındaoktor amca ne oldu bana,neyim var,ailem nerede diye sayıklamaya başladımBelli ki doktor da derdime derman olamayacağını anlamıştıO günden beridir hayatımı 1şıkla sürdürmeye çalışıyorum,ha bu arada dedemle de konuşmuyoruz

Ümit Zafer Bağcı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com