![]() |
Orman |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ormanormanla ilgili hikaye - ormana dair hikaye - yaşamdan hikayeler Orman Öykü Yüzer Sandığımdan da az ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “ Bastığım yerleri görmem gerekir mi acaba? Çukurlara, oyuklara düşer miyim görmezsem? Solucan, sümüklüböcek ve bir sürü orman kaçkınını eziyor isem şimdi bilmeden, Kimse kızmasın, gücenmesin bana ![]() ![]() ![]() Ormandayım, orman perileri dallardan sarkıp sarkıp saçlarımı çekiştiriyorlar Daha cesur olanları var, yoluma çıkıyorlar, bacaklarıma sarılanlar oluyor hatta, Yürüyemiyorum, çelme bile takıyorlar ![]() ![]() ![]() Tam konuşacakken ben, ağzımı kapıyor mesela bir tanesi ![]() ![]() ![]() Tuhaf da bir kokusu ![]() ![]() ![]() Ne gibi? Dil peyniri, yasemin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gerçeğe daha 3 kilometre var ![]() ![]() ![]() Havanın kararmasına ise çok az ![]() ![]() ![]() Yağmurun iyiden iyiye bastırmasına da az ![]() ![]() ![]() Senin gitmene? Sandığımdan da az ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Son 3 kilometre ![]() ![]() ![]() Ya da bu yol hiç biter mi dersin? ” Bir Kasım ayıydı ![]() Termosa çay demlettiren, ceplere minik bayram çikolataları dolduran, çikolata kokmayan pipo tütününü pipoya özenle yerleştirten ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir ormandı ![]() Eskilerden kalan bir ormandı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biz, yani senle ben, bildiğin ikimiz işte ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok konuştuk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir metal dolaptan bahsettin bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ya biz? Biz de kurtulabilecek miyiz? Bir umuttu, evet ![]() Ben bekliyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen bekliyordun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bekliyorduk ![]() ![]() ![]() Ve ![]() ![]() ![]() Gün bitti ![]() Hani bir 3 kilometre daha var demiştim ya yürünecek ![]() ![]() ![]() ![]() Yağmurun iyiden iyiye bastırmasına az var demiştim ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karanlık çöktü tam dediğim gibi ve biz ormanı bitirdik ![]() Bir de, senin gitmene az vardı demiştim ya ![]() ![]() ![]() ![]() Benim gözlerim doldu ![]() Senin için acıdı, kabukların çatladı değişime doğru ![]() Benim bütün anılarım birer birer depreştiler, sonra kasılarak öldüler ![]() ![]() ![]() Senin yaraların ise şimdi şimdi açıldılar ![]() ![]() ![]() ![]() Kanadıkça daha çok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kan gölünde bıraktım seni ![]() ![]() Şimdi ![]() ![]() ![]() Biz varız, Orman yok, aylardan Kasım değil ![]() ![]() ![]() Biz var olmaya devam ediyoruz ![]() ![]() ![]() Varız, Ayrı ayrı Yanyanayken ayrı Ayrıyken yanyana Varız ![]() |
![]() |
![]() |
|