Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ağladığımı, ayna, gizli, gören

Gizli Gizli Ağladığımı Gören Bir Ayna

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gizli Gizli Ağladığımı Gören Bir Ayna

Gizli Gizli Ağladığımı Gören Bir Ayna Yazısı - Gizli Gizli Ağladığımı Gören Bir Ayna Neslihan Eken - Neslihan Eken Yazıları

Gittin biliyorum sana kapamadım kalbimin kapısınısensiz nefes alamamkisensizlikteyim ve kahroluyorumneden gittin diye kızamıyorumda sana

rüzgarın yön değiştirdiği yerdeyim sankisensiz yaşayamamkisensizlikteyimdudaklarımı aralayıp söylediğim sözlerdesinunuttum sanma sakın herşeyde sen varsınkuytu akşamlarda seni düşünüp tebessüm etmeliyimgündüzlerin aydınlığında tebessümünle mutluluk hissedeceğimyoklupunda ayaklarıma takılan prangalar gözlerime düşen uykusuzlukhep düşledimsevgilin kadar sana yakın olmak isterdimsokağımdan geçmesende evinin balkonunda kaktüsün dikeni olmak isterdimeline dokunmak içinyoruldum artık snei beklemektenbıktımsana kızıyorum ama beni boş bir alemde sevgisiz bıraktığın içinkendime kızıyorum seni sevdiğim içinSeni özlüyorumoysa yoksunbahar gelmiş sen yoksunne önemi var?sensiz zaman geçmiş ne önemi var

ben yokluğunda gçeen zamanı yasanmamıs sayıyorumbiliyorum ölümüm seni düşünürken ansızın gelecekgçzlerimin baktığı yerde dudaklarımın seni sayıkladğı ölümün acısı hafif kalıcak yanındaYanlızlığım hep belki kalıcak seninlesensizliğimde kayıp şehirlerin sokaklarında yapayanlız kaldımgizli gizli ağladığımı gören bir ayna

Neslihan Eken

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com