Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
yılları, öğrencilik

Ah Şu Öğrencilik Yılları

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ah Şu Öğrencilik Yılları

Yıllar önce lisedeyimGeometriden yazlı oldukYazlıl çok kötü geçtiŞöyle bir araştırdım,sınıfın hemen hemen yarısı benim gibiKulakları çınlasın Ali Ayar adlı bir arkadaşım var,onunla anlaştıkHademeye bir paket bafra sigarası rüşvet verip öğretmenler odasının anahtarını aldıkOkul dağıldı,idareciler falan herkes gitti,okul adeta bize kaldıÖğretmenler odasını açtık,Ali kapıda bekledi,ben hocanın dolabından yazılı tomarını buldum,Alinin ve benim kağıtlarımızı aldım,dışarı çıktıkSoruları yeniden cevaplandırdık ve yeni kağıtları yazılı tomarının içine koydukBir hafta sonra hoca yazılıları sınıfa okuduBen 10 almışım,Ali de 8 almışBenim 10 alışıma hoca bile hayret etti ama yuttuO yıl ben bu şekilde aldığım 10 sayesinde sınıf geçtimYıllar sonra hoca ile karşılaştık,ben de öğretmen olmuşumAli ile yaptığımızı anlattım"Ulan senin 10 alışın garibime gitmişti ama nereden bilirdim sizin öyle eşeklik yapacağınızı" dedi ve de şakayla karışık "Ver şu kulağını bir çekeyim de yaptığınız hergelelik cezasız kalmasın" diye kulağımı tuttu ve de bir güzel çektiHocam sanırım ölmüştür,zira o sıralar yaşı 50 nin üzerinde idi,aradan nerde ise 50 yıl geçtiAllah rahmet eylesin
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com