Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
işık

İşık Ol

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İşık Ol

Işık Ol Yazısı - Işık Ol İlknur Uzunöner - İlknur Uzunöner Yazıları

Yine sana döndüm yüzümü,uyanmak bilmeyen ruhun,beni duymak istemeyen yüreğinle hep başbaşa bedenimSana hasret kalmanın en büyük hayranı benim sevdiğimBen aslında hiç senin olmadım;sadece sen benim tek sevdam oldun uzaklardan izledin, sadece dilinde tuttun, ben ise yüreğimdeSusmayı bir borç bilirken ben;sen bir kelam ettin ben kendimi sokaklara vurdumO caddeler öyle uzadı ki kendimi buldum bi anda en uzak şehirlerde Ama buraya da yağmur yağıyor sevdam sanki rahmet değil de sensin yağansırf iliklerime kadar sen dolayım diye sırılsıklamım şuanama sen herkese yağıyormuşsun meğer;insanların sana koşuşu sırf bu sebeptendir inanYüreğime damladın tuzun yaktı hala kanıyor yaram

Ben bilmezdim eskiden yağmuru,çocukluğumda kaçardım sokaklardan lakin sen yağıyorsun her defasında ya çise ya da fırtına oluyorsunİşte bana ilk yağdığında ben fırtınaya tutuldum ve hiç kaçmadım üzerine yürüdüm korkularımın yendim seni benTekrar tekrar sildiğim cümlelerimin defteri de artık daha güçlüLakin neden bitmiyorsun neden gidemiyorsun benden ve ben kalakalıyorum tamirini yapamadığım sevdamla baş başa her geceUmutlarımdan bir gemi yaptım o bile fırtınaya teslim olduÖyle ya ömür;helallik almaya müsade edemeyecek kadar kısaBen öldüm ezanlar okunuyor,dualar ediyorlar arkamdan belki de,son yolculuk ya bu haniPeki sen sevdam? Sen neden en arka saftasın? Ben nefes alırken yoktun,ruhum aciz bedenimi terketti duyamam seni artık duysam da cevap verecek mucizem olmazYakınıma gelip son diyeceğini neden söylemezsin Ey Yar? Öldüm ben Yar inan bahtiyar öldümToprağıma yağacaksın bilirim ,senin yüreğine gömüldüm de terk ettim bu hanıO kapılar yüzüne kapandığında anlayacaksın sevdam deyişimin sebebini Olduğun yerden gelipte çevirmedin beni yanlış yollarımdan , tutmadın ellerimi, ilahi aşk bize çok yakışacaktı bilirdim yakarışlarım da bu sebeptendi Rabbime

Şimdi aldığım bu nefes bile haramken ben yine sana çevirdim dualarımıEzanlara karıştı yine gözyaşlarım ; umudum deli sevdam bana ışık ol tut ellerimden yazık etmesin eller

İlknur Uzunöner

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com