Acının Hükmü |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Acının HükmüAcının Hükmü Yazısı - Acının Hükmü İlknur Uzunöner - İlknur Uzunöner Yazıları Şizofren bir yaşamın kıyısında sevdim seni;her an delirecekmişim gibi ![]() Her an ölecekmişsin gibi Kapattılar beni bir yere,öyle bir bahçe ki burası herşeyim;herkes benim gibi ama dış dünya yok burada Onlar farklı bakıyorlar ben ve benim gibilere Anlam veremiyorum hiç kimseye![]() Öylesine daraldım ki artık bir tek ses bile duymak istemiyorum Hayatıma anlam veren herşey anlamını yitiriyor birer birer![]() Buradan kurtarsın biri beni demekten bıktım artık ama biri kurtarsın beni buradan Yalnızım ölesiye;çok kötüyüm![]() En ağır romanların sayfalarına sıkıştım Unuttular beni burada Katilim oldular;yüzlerce hatta milyonlarca kez öldürdüler ve hala devam ediyorlar![]() ![]() Kalakaldım pençesinde darağacının ipim çekilecek vaktim çok az anlıyor musun beni?Yalnızlığım omuzlarımda çok ağır bir yük!O pencere o kadar küçük ki azalıyor gitgide güneş ![]() ne dolunay var ileride ne de umut Heepsi sönük![]() neden sönük!Bana bırakılanın izini taşıyorum köhne yüreğimde,mil çekildi gözlerime sanki neyim var ki göreyim![]() Duyamadığım ama rüyalarımda hep gördüğümdü açmaya çalıştığım kördüğüm Her defasında elime yüzüme bulaştırdım açamadım ki yapamadım![]() Ben![]() sadece ölüyor ve özlüyordum![]() ve hala da öyle![]() Sonsuza kadar özlemek;bile bile atlamak o uçurumdan ve biçare saatlere küfretmek![]() ![]() ![]() Yankılanan seslerin acısı tekleyen kalbimde;ölene kadar kalacak o mahsende ![]() Bıraktım yıllansın bu acı diye![]() İşte benim acım en güzeli ve kahırlısı kırmızıların![]() İçtikçe öldürsün beni Nasıl olsa o kapı kapandı artık üzerine beyazlar çekildi,açıktı yüreği;görüyordum![]() Ve hala o gözler gözlerimde gündüz gece,her dakika her saniye![]() ![]() ![]() Öyle bir sınav ki bu tek çözümü sabır ![]() Kahrolsamda mecburiyet varya hani;ayakta durmak zorunda olduğun anlar;işte o anlar benim yolum![]() Yürümek zorunda olduğum;dikenli tellerle,kırık camlarla dolu yolum![]() ![]() Beni hiçkimse çıkarmayacak bu kuyulardan biliyorum ama mecburum![]() ![]() İlknur Uzunöner |
|
|
|