Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
geceden, mektuplar, sabaha

Geceden Sabaha Mektuplar

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Geceden Sabaha Mektuplar

sevgiliye aşk özlem hasret mektubu - sıkıntılı sözler - sevgiliye sesleniş - derya arslan yazıları - ayrılığa dair özlem aşk yazıları

Geceden Sabaha MektuplarUyuyor musun?

Uyumak arıtıyor değil mi?

Uyuyunca sanki bir daha dönmeyecek gibi terkediyor insan, kendini bileBir çalar saat ya da bir telaşlı karabasanın insafındayız bugünlerdeSevmiyorum artık düş görmeyi ben:

Düşlenince,yani ben seni düşlerimde sevince,gerçeğime alışamıyorumDur durak bilmeden sürüyor bir masadan diğerine kaçışımYaşamak ağır bedellerini peşin peşin ödediğim haksız bir alışverişten öte değil,düşlenince

Bütün şarkıların aynı dili konuştuğu kasvetli,böyle acılarından zevk damıtan,mazoşist(ki bilirsin sevmediğim ne idüğü terimlerden biridir,yeri gelince kullanmak zorunda kaldım)salya sümük ağlanası,mümkünse bir de öyle düş gezgini bir gece yolcusu ile tüketilecek saatlerden yazıyorum

Ne çok paragraf yapıyorum,elbette bölük pörçük darmadağın,öyle çok ki anlatacaklarımBen anlatayım sen dinle;sonra acı bana,iyi geliyor acınmak bugünlerdeMerhametine sığındığım katı,soğuk,ıssız bir aralık akşamını dinleKendini geceye iğfal ettirmemeye çalışan son gün ışığının çırpınışlarını izledim acı içerisinde,aldatılan bir o muydu ki,aldatmaların sıra sıra geçişini dinle

Yanlış düşlerde kaybolmuş,yeni yetme bir delikanlının yan odada ölmeye hazırlanan hasta,öksürüklü, veremli belki,sevmeyi başarmadığı dedesinin çaresizliğini dinle

Saçlarını boyatma hevesiyle bir günde on yaş yaşlanan,kendine bu yüzden daha çok güvenen,teslimiyete hazır,düşünmekten uzak,sırf etek boyu kısaldı diye yüzüne bakılan ve ’param olsaydı’derdine yanan o çaresiz adamın tek umudu kızın,yanılsamalarını dinle

Günün yorgunluğunu el ayak çekilince mutfakta kendine kahve pişirip hayalleriyle paylaşan ve yıldızlara bakmayı unuttuğu için gülümseyemeyen,çalışmaktan değil önemsenmemekten yeşil damarları yüzeye çıkmış elleriyle masaya sandalyesini yaklaştıran kadının sağır yankılarını dinle

Kulaklarımı kapatıyorum sustukça bu köhne şehir ne çok yükseliyor bu sessiz ağrıları bedenlerin?

Uyuyor musun?

Uyuyunca terkediyor kendini bile insan
Ve zamanın durduğu anlamsızlaştığı dijital bir dilimi gösterecek mektubum sonlanırken belki de00:00:
Hiçkimsenin,hiçbir zamanda,hiçbir şey yapmadığı,hiç saat,00:00

Uyuyor musun?

Terkediyor gün kendini artıkİsli,gri bir sabaha ulaşmak hayaliyle son verdiğim,üzerinde düşüncelerimin cirit attığı satırlar sana ne anlatır bilinmez;lakin gece sağır yankılarıyla beni delirtmekte

Uyuyor musun?
Uyuyunca kaçabiliyor musun?Elim kolum bağlı,anlıyor musun?

Derya ARSLAN

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com