Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
inan, inanma, yada

İnan Yada İnanma

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İnan Yada İnanma

İnan Yada İnanma Yazısı - İnan Yada İnanma Sıla Paylar - Sıla Paylar Yazıları

Sıkıcı bunaltıcı ve zor bir sabaha uyanmak nedir bilir misin arkadas,sevdiklerinden uzak,güne yalnız başlamak ,sessiz nefesler almak,sesin cıkmayacak sanmak nedir bilir misin?

sorumlulukların oldu mu hiç senin,yapmak zorunda oldugun yapmadıgında hayatını cekilmez kılacak sorumluluklardankaçıp gitmek istedin mi be arkadas sen hiçherbişeyi unutup bambaska yollara kaymak istedin mi?bir boşlukta uçuştugunu sandın mı hiç,peki ya karanlık bir güne uyandın mı hiç?haykırmak isteyipde yuttugun sözlerin oldu mu hiç,

ifadelerinin kelimelerinin ulastırmak istediklerinden çok , alakasız insanlara ulastıgını hiç yaşadın mı sen?kalitesiz uykuların oldu mu hiç,2 dakika da bir sabah olsun umuduyla gözlerini diktin mi hiç tavanabogazına düğümlenmişken hıckırıklar,ağlamamayı basardın mı hiç,hem de duygusuz denilmesini göze alarakzor be arkadas , belki anlarsın beni, asiliğimianlam vermeye baslarsın bu isyanıma

Ama bunları sana mesaj olsun diye yazmıyorum,hani sordum ya sana ,haykırmak isteyipde sustun mu hiç diyeişte bu yüzden bu kelimelersessiz bir çığlık bu

kulaklara değil yüreklere akan bir cıglık buişte böyle arkadas,bu duydukların birşey değil aslında

kimi zaman neler gizlenir gülen gözlerime,kimi zaman ne fırtınalar kopuyordur bedenimde;yüreğimdebak arkadas ilk kez böyle acık konusuyoruz seninlehatırlar mısın bana ''Neden bu kadar gizlisin?''diye sordugun zamanlarıbak işte az da olsa anlatıyorum sana ,giz yok sır yok

Artık önemi yok suskunlugun,yalnızlıgın,haykırıslarınbaş ladık yarım bırakmayalım

hayattan birşey beklemiyorum artıkyani inan bana önemi yok senin hayatıma girmenin

bilirim saçma bulacaksın cümlelerimi,bilirim belki de hiç okumayacaksın bileama içimden attıktan sonra umrumda değil bu sözlerister oku ister akmasına izin verme yüreğine

inan hiç önemi yok hiçbişeyin,önemi yok çünkü artık biz arkadas değiliz ki

bana sevgi ile bakan sen yoksun kiders aralarında omzuna yaslanıp şarkılar söyleyeceğim ,

hafta sonları sokaklarda gezip tozdugum sen yoksun ki hayatımdane önemi var bu sözlerimi duymanınne önemi var bunları yazmamınve en acısı nedir arkadas bilir misin;

yakından uzak olmakher nankörlüğünü unutur da bu can,gözlerinde ki kin dolu bakısları kaldıramamayı basarabilir mi bilmiyorumdedim ya arkadas zor bundan sonra,geri dönmek,baştan baslamakbenden bu kadar arkadas,ne denir Yolun açık olsun

dilerim bi gün gelir birilerine de bana baktıgın gibi _eskiden_ gözlerinin içi gülerek bakarsın hep mutlu ol be arkadaş

Sıla Paylar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com