Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilindik, kurt, masalı

Bilindik Bir Kurt Masalı

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bilindik Bir Kurt Masalı

Bilindik Bir Kurt Masalı Yazısı - Bilindik Bir Kurt Masalı Tayfun Talipoğlu - Tayfun Talipoğlu Yazıları

Ortada avlanmış bir geyik var, paylaşmayı bekleyen

ormanın diğer sakinleri etrafında

Ormanlar Kralı Aslan emir buyurmuş; "birisi şu avı bölüştürsün" Kurt fırlamış ve kısa sürede parçalara ayırmış geyiği Ve neredeyse tartılmış gibi, eşit dağıtıma başlamış Tavşan, fil, zürafa paylarına düşenden daha bir lokma bile almamışken, Ormanlar Kralı Aslan kükremiş, ve bir pençede yere yıkıvermiş kurdu

Kanlar içinde can çekişirken kurt, tekrar kükremiş kral; "birisi gelsin adam gibi bölüştürsün şunu" demiş Bu kez tilki

kendinden emin bir tavırla öne doğru çıkıp, beklemeden, toplayıp etleri, geyiğin başından başlayıp gövdesinin tamamına yakınını Aslan'ın önüne atmış Selam verdikten sonra kralına, "geri kalanını biz nacizane kulların paylaşırız" diye mırıldanmış

Keyfi yerine gelmiş Aslan’ın Takdir dolu bir bakışla "aferin Sen nereden öğredin bu sosyal adaleti" deyince, tilki yerde yaralı, can çekişen kanlar içindeki kurdu İşaret ederek, "yerde yatandan efendim" diye cevap vermiş

Şike Yasası konusunda Cumhurbaşkanı Gül'e alkış tutan Şamil Tayyar'ın, "altındaki imza Başbakan'a aittir" denince, nasıl tornistan ettiğini görüp aklıma düştü Ne yapsın Şamil? Kendisini çok bağlamıştı; "Tek güç Recep Tayyip Erdoğan'dır Oylamaya girmeyeceğim" diyerek, işin içinden sıyrılmaya çalışıyor Daha önce "yerde yatanlardan" dersini almış görünüyor

Ama yine de Şamil'i kutlamak gerekiyor Hiç olmazsa Mehmet Metiner gibi, "ben böyle demek istememiştim", "yanlış anlaşıldım" tarzı kulak ve gözümüze küfreden ve herkesi aptal yerine koyan bir tavır sergilemedi Görüşünde ısrar ediyor ve "yanılmış olmayı çok isterim" diyor

İşte biz de AKP'nin ustaca yönettiği "gündem saptırma" operasyonlarından birine takıldık Bağışlayın, bir de söylemeden geçemeyeceğim bir konu var: Şu "Fetullah Gülen Cemaati ile AKP'nin arasının açıldığı" türü haber ve yorumlar Buna inanan arkadaşlar, atamalara bir bakarlarsa, iç içe geçmişliği görecekler Ayrıca tut ki öyle oldu Bu ne yargıdaki, ne de bürokrasideki kadrolaşmaya çare "Biz yıkamıyoruz, bekleyelim yıkılsınlar" mantığını, anlamakta güçlük çekiyorum Ve yine tut ki öyle oldu

Muhalefet neye, ne kadar hazır onu bilmiyoruz

Tayfun Talipoğlu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com