Kararmayın Geceler |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kararmayın GecelerKararmayın Geceler Yazısı - Kararmayın Geceler Hasan Binbuğa - Hasan Binbuğa Yazıları Sizi çok seviyorum yanlış anlamayın, yolunuza taş koymaya da niyetli değilim ![]() sizi yaşamak sanki tek yeteneğimmiş gibi geliyor Sizlerin yanında kendimi huzur içinde ve sevdiklerimi tatlı tatlı dinler gibi bir atmosfere giriyorum Bana en yakın olan emin olun sizsiniz![]() Lakin bunun bir de aması var Çünkü sizi çok sevmeme rağmen gelirken yanınızda otamatik olarak gelen başka şeyler de oluyor![]() ![]() ama ben onları yaşamaktan artık bıktım Lütfen sevgimin bir değeri varsa eğer onları da getirmeyin![]() ![]() ama siz de biliyorsunuz ki onlar sizden ayrılmaz bir bütün ,öyle değil mi![]() peki o zaman ben ne yapacağım![]() ![]() ![]() O zaman ![]() o zaman, benim için ifade etmesi iç yakıcı ama; siz de gelmeyin![]() ![]() nedenini tekrar tekrar açıklamak zor ama yine de sizlere açıklayacağım![]() çünkü siz geceler geldiğinizde, mutsuzluğu, yalnızlığı, kimsesizliği, tek başına kırık dökük yaşayanların anılarını da getiriyorsunuz![]() ![]() gündüzken bunları fark etmiyoruz![]() meşgaleler arasında ne yaptığımızı bile hatırlayamıyoruz![]() Hele bir öğle arası var ki beyin tamamen bloke oluyor Ama ama ama![]() ![]() hava şöyle bir ikindiye kayınca gökyüzü yanaklarına kızıllıkları çalınca korkmaya başlıyorum![]() biliyorum ki, yine kendimle baş başa kalacağım![]() dinginleşen gecede birkaç saat de olsa üzüntülerin fragmanları kafamın içinde formüle yarışları yapacaklar![]() hele ki bir de hafta sonuysa ve yatmayı da unutmuşsam, gecenin o sessizliğinde hayatın tekrar özet halinde yaşanması öyle can yakıcı ki![]() Her defasında anlatacağım diye başlıyorum işte böyle kesiliyorum ![]() ![]() acaba üzüntüyü yaşamak anlatmaktan daha mı kolay![]() ya da tekrar hayallere mi dalmaya başladım bilemiyorum![]() ![]() her halde gece kapıyı tokmaklıyor İçimde onun korkusu çoktan geldiğine göre![]() yoksa perdeler de kapalı olduğuna göre nereden bileceğim ki![]() ![]() Hasan Binbuğa |
|
|
|