Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
buruk, gönüller

Buruk Gönüller

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Buruk Gönüller

Buruk Gönüller Yazısı - Buruk Gönüller Hasan Binbuğa - Hasan Binbuğa Yazıları

Kimdi bu, neydi kıyıya vuran, bunu yazmayı gerektiren bir sebep mi vardı bunları sormayı gerekli görmüyorum Nedeni de belirttiğim duyguların sadece birimize ait olmamalarıonun için duygulanabilen veya da buna artık önem vermeyenler içindir bu sözler yani herkes için

Neyse artık başlayalım, değil miöylesine renklerle dolu, renk tayflarından aynen bir bahar başlangıcını andıran o hayaller vardı ya, hani şu geleceğimizi pastel boyalarla deftere kazıdığımız hayallerevet, tam da onlardan bahsediyorum onlar artık yok

Canınız sıkılmasın, olmuyorsa olmuyordur; yapacak bir şey yok yok dediysem, tamamen kayboldu diye de anlamayın, olur mu evet varlar, ama renkleri yok yani, zaten bir gün yaşanacak olan günlerin siyah beyaz fotoğrafını andırıyorlar belki bazılarınız için, renklenir hala çocuk odalarındaki coşkunlukta matlaşmışlıktan uzaktasilineceği günü bekliyordurkim bilir

Bu arada, hayallere, rüyalara fazla paha biçmeyin; çünkü onlar bize zaten söz vermiyorlar ki isimlerine bakar mısınızhayal rüya bir anlamda, gerçeğin daha işlenmemiş tarlaları bu sebepten dolayı, üzülme diye bir hazinenizin bedavadan kucağınıza bırakılmaması adına, biraz gerçekleri deneyin derimbelki de dememem gerekerek, ama kendimi tutamam; uyarma ihtiyacı hissederim Buraya kadar başlıktan kopuşa doğru gittik Lakin, bu yeni bir duruma imkan verdi, bunun için kaybımız pek yok

Eğer, ben de yaşamaya sevdalıyım; gönlümce, doya doya, arada bir de üzülmek pahasına mutlu olmak istiyorum diyorsanız bu pek de zor olmasa gerek Ancak, bizler yarım mutluluğa bütün hasadın kıymetini vermeyiz Ve bunu anlayan yedek mutluluk da artık bizimle zıtlaşmaya, olduğu yerde çırpınmaya başlar Öyle ki artık o da huzursuz olmuştur galiba haklıdır da; kim yedek olmayı, kendine ulaşılmaz bir emel olarak görür ki yanlış anlamayın bazı yedekler için bu olabilirse de bazıları için dayanılmaz, katlanılmazdır Bu aynen otomobilin bagajındaki beşinci lastik olmaya benzer, işler yolunda ve yollar da temizse petrol ziftliğinden bir üst aşamaya asla geçemez Gerçekten onur kırıcı, bir lastik için dahi

Yoksa siz de mi, uçsuz bucaksız bozkırlarda, önem verilmeyi bekleyen bir kuru ağaç dalısınızBu benim samimi olarak bir sorumduryanıt vermeniz gerekmez ama bilmek istiyorum Yoksa neden, rüzgar her dalınıza vurdukça, kemikleri üzerine apartman çökmüş bir varlık gibi içinizdeki sesleri duyayım ki Anlatın; dinlemeye hazırımsizi çok mu üzdüm bilmek isterim yine de üzülmenize üzülmedim, üzülün, duygulanın; bu, körelen pınara kürek vurdukça suyun yeniden patlaması gibi, içinizde-bende de- bir duygu neşvesi patlatacaktır; emin olun Yoksa bu yaşam gurbet olduğumuz bu gurbeti iki kapılı, itirazı olmayan gözyaşlı bir insan deresine çevirmekten başka bir şans tanımazbütün içtenliğimle buna eminim

Neyse, sizi artık rahat bırakayımyapacak işleriniz vardırgidin ve yapın, ertelemeyin Gülen fakat karşılığında ufacık bir tebessüm dahi bulamadığınız günler; umutsuz nice nice geceleriniz olacaktır Bunlar, bizi biz yapan en değerli, anlamlıinsanlık tuğlamızın en sert kırmızı toprağıdır Bunu bilinha bu arada, bu yazının içinde sevmeye dair bir şeyler arayanlarınız olmuştur Bilerek değinmedimO ayrı bir konuYarın da o kentteyiz, hep birlikte

Hasan Binbuğa

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com