Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, garip, hikayesi

Bir Garip Aşk Hikayesi

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Garip Aşk Hikayesi

Bir Garip Aşk Hikayesi Hikaye - Hikaye Örneği - Yaşamdan Hikayeler - Yalnızlık Hikayesi - Hayallerde Kalan Aşk Bu

Eşinin konuşmalarını artık duymaz olmuştu,kafasında okadar sorular birikmiştiki yaşamını alt üst edecek bu sözler onun sağlıklı çözümler üreteceğini engelliyordu Odanın duvarlarına baktı bir kaç düğün fotografları vardı,onlara baktı uzun uzun anılarını canlandırdı ve düğün gününü kafasında canlandırdı

:EBG:

Eşinin konuşmalarını artık duymaz olmuştu,kafasında okadar sorular birikmiştiki yaşamını alt üst edecek bu sözler onun sağlıklı çözümler üreteceğini engelliyordu

Odanın duvarlarına baktı bir kaç düğün fotografları vardı,onlara baktı uzun uzun anılarını canlandırdı ve düğün gününü kafasında canlandırdı

Herkes gülüp oynarken o yüreğindeki boşlukla ve kafasındaki sorularla oturup kalmıştı

Arkadaşları ona

--Ahmet neden yüzün asık,kalk oyna bu senin düğünün

Oda

---Ya kusuruma bakmayın biraz rahatsızım

Demesine rağmen arkadaşları onu oyuna kaldırmış

Bu istememe durumu nişanlıyken başlamıştı,nişanlılık döneminde bile iki zıt kutup olup birbirlerine ağır hakaretler savurup geleceklerinin kötü gidişatını hazırlıyorlardı

Evlenmelerine 1 hafta kala Ahmet yüzüğü atmak istemiş ama ailesi buna engel olmuş,ölüm fermanını çoktan yazmışlardı

Sevdiği zannettiği kişi ile evlenmeyi çok istemişti,ani kararları onu bilmediği ve hiç düşünemediği bir bataklığa atıyordu,hem evleneceği kızı yakacak hemde kendisini

O bunları düşünürken eşi halen konuşuyordu,eşine uzun uzun baktı sürekli o konuşuyordu ada hep susmayı tercih ediyordu çünkü biliyordu söyleyeceği her söz hiçbir şekilde fayda etmeyecekti

--Bittimi

Dedi eşine

Eşi

--Sen beni dinlemiyormusun

Artık dayanacak gücü yoktu yorganı başının üzerine çekti ve yine kendi sessizliğine gömüldü

Bu durum hep böyle devam ediyordu 4 yıllık evliliği sadece ona sadece cehennemi vermişti

Tek dayanacağı küçük oğluydu,ailenin verdiği baskılara dayanamayıp bir erkek evladı olmuştu

Bu duruma alışamamıştı daha önceleri ama oğlunun büyümesi ile yaşama umutla bakabiliyor ve oğlu için var olacağını biliyordu

Yaşamın ve insanın acımasız davranışları karşısında oğluna sarılık onu öpmesi tüm dertlerini bitiriyordu

Ama yinede yaşamında bir eksiklik vardı,yüreği boştu bunu doldurmak için çok şey yaptı yaşamını değiştirdi ama yinede dolmadı

Birgün nette gezirken tesadüfen bulduğu bir radyoda müzik dinliyordu,canı çok sıkkındı kafasını dağıtmak ve insan gürültüsünden uzak olmak istiyordu

Müzik herzaman onu rahatlatırdı,dinlerken müziklerde kendini buluyor ve can sıkıntısını öyle gideriyordu

Birden radyodan gelen mesajla irkildi

--Merhaba

Ahmet’te aynı karşılıkla cevap verdi

--Merhaba

Kız

--Nasılsınız?

Ahmet

--İyiyim teşekkürler,siz nasılsınız?

Kız

--Teşekkürler bende iyiyim

Ahmet durumun farkında değildi,ilk başlarda dikkate almadı yanlış yazılmıştır dedi kendi kendine

Ama yine aynı kişi yazdı

--Nerelisiniz?

Ahmet biraz Duraksadıktan sonra

--İstanbul

Dedi

--Ya Siz nerelisiniz?

--Bende Hatay

Dedi kız

Bu konuşma böyle havadan sudan muhabetle bitmişti,Ahmet şaşırmış ama pek fazla ciddye almamıştı

Konuşmadan sonra zaten hemen unutuvermişti,kafasında cevapsız kalan sorular zaten onu meşgul ediyordu

Bir kaç gün sonra yine aynı radyodayken yine aynı kişiden mesaj gelmişti

--Merhaba

Ahmet mesajın geldiği isme baktı tanımıyordu,yaşam karmaşıklığı onu bazı şeyleri unuturacak hale getirmişti

--Merhada

Kız

--Beni hatırladınızmı?

Kız bazı şeyler söyledi ama Ahmet hatırmaladıBu kızla konuşmuşmuydu acaba,iyice sorguladı kendini ama daha sonra kafasına dank etti

--Evet evet hatırladım kurusuma bakmayın,kafam epey bir yoğun o yüzden ilk başta hatırlamadım,nasılsınız iyimisiniz?

Kız

--Hatırlamanıza sevindim,iyiyim teşekkürler,siz nasılsınız?

Ahmet

--Bende iyiyim teşekkürler

Kız

--Ya biz geçen sefer konuştuğumuzda adınızı sormadım isminizi öğrenebilirmiyim

Ahmet

--Evet haklısınız bende sormadım adım Ahmet yaşım 30,ya sizin isminiz?

Kız

--Benimde adım Ece yaşım 28

Ahmet

--Memnun oldum Ece tanıştığımıza

Ece

--Bende memnunoldum

Aralarındaki bu bağ gün geçtikçe ilerliyordu Ahmet buna engel olamıyor hergeçen gün dahada bağlanıyor ve yüreğinde olan boşluğu sanki dolduruyordu

Ve bu aralarında bağ Ahmetin elinde olmadan samimi bir hal almaya başladı ve Ahmet Ece’ye çıkma teklifi ettiEce’de buna karşı koyamıyor Ahmetin belirsizliği ve gizemli yolculuğuna oda katılmış oluyordu

Serdar ÖZDEMİR

12 Mart 2011/CTesi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com