![]() |
Bir Garip Aşk Hikayesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Garip Aşk HikayesiBir Garip Aşk Hikayesi Hikaye - Hikaye Örneği - Yaşamdan Hikayeler - Yalnızlık Hikayesi - Hayallerde Kalan Aşk Bu Eşinin konuşmalarını artık duymaz olmuştu,kafasında okadar sorular birikmiştiki yaşamını alt üst edecek bu sözler onun sağlıklı çözümler üreteceğini engelliyordu ![]() ![]() :EBG: Eşinin konuşmalarını artık duymaz olmuştu,kafasında okadar sorular birikmiştiki yaşamını alt üst edecek bu sözler onun sağlıklı çözümler üreteceğini engelliyordu ![]() Odanın duvarlarına baktı bir kaç düğün fotografları vardı,onlara baktı uzun uzun anılarını canlandırdı ve düğün gününü kafasında canlandırdı ![]() Herkes gülüp oynarken o yüreğindeki boşlukla ve kafasındaki sorularla oturup kalmıştı ![]() Arkadaşları ona --Ahmet neden yüzün asık,kalk oyna bu senin düğünün Oda ---Ya kusuruma bakmayın biraz rahatsızım ![]() Demesine rağmen arkadaşları onu oyuna kaldırmış ![]() Bu istememe durumu nişanlıyken başlamıştı,nişanlılık döneminde bile iki zıt kutup olup birbirlerine ağır hakaretler savurup geleceklerinin kötü gidişatını hazırlıyorlardı ![]() Evlenmelerine 1 hafta kala Ahmet yüzüğü atmak istemiş ama ailesi buna engel olmuş,ölüm fermanını çoktan yazmışlardı ![]() Sevdiği zannettiği kişi ile evlenmeyi çok istemişti,ani kararları onu bilmediği ve hiç düşünemediği bir bataklığa atıyordu,hem evleneceği kızı yakacak hemde kendisini ![]() O bunları düşünürken eşi halen konuşuyordu,eşine uzun uzun baktı sürekli o konuşuyordu ada hep susmayı tercih ediyordu çünkü biliyordu söyleyeceği her söz hiçbir şekilde fayda etmeyecekti ![]() --Bittimi Dedi eşine Eşi --Sen beni dinlemiyormusun Artık dayanacak gücü yoktu yorganı başının üzerine çekti ve yine kendi sessizliğine gömüldü ![]() Bu durum hep böyle devam ediyordu 4 yıllık evliliği sadece ona sadece cehennemi vermişti ![]() Tek dayanacağı küçük oğluydu,ailenin verdiği baskılara dayanamayıp bir erkek evladı olmuştu ![]() Bu duruma alışamamıştı daha önceleri ama oğlunun büyümesi ile yaşama umutla bakabiliyor ve oğlu için var olacağını biliyordu ![]() Yaşamın ve insanın acımasız davranışları karşısında oğluna sarılık onu öpmesi tüm dertlerini bitiriyordu ![]() Ama yinede yaşamında bir eksiklik vardı,yüreği boştu bunu doldurmak için çok şey yaptı yaşamını değiştirdi ama yinede dolmadı ![]() Birgün nette gezirken tesadüfen bulduğu bir radyoda müzik dinliyordu,canı çok sıkkındı kafasını dağıtmak ve insan gürültüsünden uzak olmak istiyordu ![]() Müzik herzaman onu rahatlatırdı,dinlerken müziklerde kendini buluyor ve can sıkıntısını öyle gideriyordu ![]() Birden radyodan gelen mesajla irkildi ![]() --Merhaba Ahmet’te aynı karşılıkla cevap verdi ![]() --Merhaba Kız --Nasılsınız? Ahmet --İyiyim teşekkürler,siz nasılsınız? Kız --Teşekkürler bende iyiyim ![]() Ahmet durumun farkında değildi,ilk başlarda dikkate almadı yanlış yazılmıştır dedi kendi kendine ![]() Ama yine aynı kişi yazdı ![]() --Nerelisiniz? Ahmet biraz Duraksadıktan sonra --İstanbul Dedi ![]() --Ya Siz nerelisiniz? --Bende Hatay ![]() Dedi kız ![]() Bu konuşma böyle havadan sudan muhabetle bitmişti,Ahmet şaşırmış ama pek fazla ciddye almamıştı ![]() Konuşmadan sonra zaten hemen unutuvermişti,kafasında cevapsız kalan sorular zaten onu meşgul ediyordu ![]() Bir kaç gün sonra yine aynı radyodayken yine aynı kişiden mesaj gelmişti ![]() --Merhaba Ahmet mesajın geldiği isme baktı tanımıyordu,yaşam karmaşıklığı onu bazı şeyleri unuturacak hale getirmişti ![]() --Merhada Kız --Beni hatırladınızmı? Kız bazı şeyler söyledi ama Ahmet hatırmaladı ![]() ![]() --Evet evet hatırladım kurusuma bakmayın,kafam epey bir yoğun o yüzden ilk başta hatırlamadım,nasılsınız iyimisiniz? Kız --Hatırlamanıza sevindim,iyiyim teşekkürler,siz nasılsınız? Ahmet --Bende iyiyim teşekkürler ![]() Kız --Ya biz geçen sefer konuştuğumuzda adınızı sormadım isminizi öğrenebilirmiyim Ahmet --Evet haklısınız bende sormadım adım Ahmet yaşım 30,ya sizin isminiz? Kız --Benimde adım Ece yaşım 28 Ahmet --Memnun oldum Ece tanıştığımıza Ece --Bende memnunoldum ![]() Aralarındaki bu bağ gün geçtikçe ilerliyordu Ahmet buna engel olamıyor hergeçen gün dahada bağlanıyor ve yüreğinde olan boşluğu sanki dolduruyordu ![]() Ve bu aralarında bağ Ahmetin elinde olmadan samimi bir hal almaya başladı ve Ahmet Ece’ye çıkma teklifi etti ![]() ![]() Serdar ÖZDEMİR 12 Mart 2011/C ![]() |
![]() |
![]() |
|