![]() |
Gitme Dostum Bu Şehirden |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gitme Dostum Bu Şehirdengtmekle ilgili hikayeler - dostlukla ilgili hikayeler - ayrılık hikayeleri - gitme dostum bu şehirden yazısı Gitme ne olur, arkandan ağlatma beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ölene dek dostum kal ne olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen hep dostum kal ![]() ![]() ![]() ![]() Ellerimi tut ve gülümse ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kalbim sıcaklığınla ısınsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gitme,gitme ![]() ![]() Hani hep 'adını koyamadığımız arkadaşlığımızdan bahsederken' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Benden başka kimseye açma o tertemiz yüreğini ![]() ![]() ![]() Ben senin hep benim yanımda olmanı, başucumda olmanı isterken, sen tuttun aniden ta uzaklara, aşırı şehirlere gittin ![]() Niye yaptın bunu? Benden kaçmak için değil, değil mi? Ne güzel, İki sokak ötemdeydin ![]() ![]() ![]() ![]() Nefesimden daha yakın ol bana ![]() ![]() ![]() ![]() Sen benim tek,biricik,sevgi dolu dostumsun!! Sen benim 'Kankamsın!!' ![]() ![]() Hep böyle kal,hep böyle ![]() ![]() Dostluk nedir ki diyenleri şaşırtalım,herkes imrensin bize ![]() ![]() ![]() ![]() Bir daha hiç bırakma ![]() ![]() Söz sana,buna karşılık ölene dek gülümseyeceğim yanında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Veya al beni de çıkar buralardan, ne olur ![]() ![]() ![]() ![]() Bu Şehrin Tüm Dertlerini Bana Bırakıp Gitme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O Az Zamanda Ne Kadar Çok Şey Yaşadık Seninle ![]() ![]() Hep İçten Ve Hep Kalpten Yaşadık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beni aynen kendin gibi bil, derdim sana hep ![]() Evet Sen her şeyinle tıpkı benim gibisin, ben de senin gibi ![]() ![]() Uzaklarda da olsan hep dostum kal ![]() ![]() Beni Buralarda Yapayalnız Bırakma!! ![]() ![]() ![]() ![]() Beni Buralarda Sensiz Bırakma!! ![]() ![]() Gittin Aniden ![]() ![]() ![]() Bari Dön Yine Aniden!!! ![]() ![]() Bir Sürpriz Yap Bana!! ![]() ![]() Zeynep Aysel Kanmaz |
![]() |
![]() |
|