Dünyanın En Küçük Köpeği |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dünyanın En Küçük KöpeğiDünyanın En Küçük Köpeği Guinness Rekoru Ne küçük ne minik köpekler geldi geçti de bu kadar sevimlisi gelmedi dünyaya! Scooter'la tanışma vakti! 7 santimlik mini mini boyuyla dünyanın en küçük köpeği olması olası! Bu sevimli yavru, sadece bir fincan boyunda! AUCKLAND - Yeni Zelanda'da Auckland kentinde yaşayan Cheryl McKnight, sahibi olduğu köpeği Scooter'ın dünyanın en küçük köpeği olduğuna inanıyor 7 santimetre boyundaki yavru köpek, 'en küçük köpek' olma unvanını elinde bulunduran ve Guinness'e adını yazdıran chihuahua cinsi Boo Boo'nun rekorunu alt edecek denli küçük![]() Sahip McKnight övgüyle söz ettiği mini minnacık köpeğinden "Scooter o kadar küçük ki ancak bir çay fincanına oturabiliyor" şeklinde konuşuyor ![]() "Bu kadar küçük olmasının dezavantajları da var elbette Örneğin onu yürüyüşe çıkaramıyorum Çünkü bu çok uzun bir zaman dilimi demek Ayrıca boynuna takabileceğim tasma bulmak da zor " Günde üç defa yumurta yiyen Scooter'ın uyuma yeri ise bir ayakkabı kutusu Köpeğine aşık olduğunu söyleyen kadın, "İlk başlarda onu istememiştim Ama şimdi bir an olsun yanımdan ayırmıyorum" diyor![]() |
|
|
|