Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Kişisel Gelişim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başarılı, inanan, olabileceğinize, şehirde

Sizin Bu Şehirde Daha Başarılı Olabileceğinize İnanan Biri Var 2

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sizin Bu Şehirde Daha Başarılı Olabileceğinize İnanan Biri Var 2

HER ŞEY SENİNLE BAŞLAR MÜMİN SEKMAN

LÜTFEN BU YAZIYI DİKKATLİCE OKUYUN VE GERÇEKTEN BAŞARILI OLMASINI İSTEDİĞİNİZ HERKESLE PAYLAŞIN

BEN MÜMİN SEKMAN'IN HER ŞEY SENİNLE BAŞLAR KİTABINI YAZI DİZİSİ OLARAK HAZIRLIYORUM DÜZENLİ OLARAK SİZLERE GÖNDERECEĞİM

(BEN BU KİTABI 2 YE OKUYORUM BANA ÇOK ŞEYLER KATTI SİZDE EĞER GEREK BU KİTABI EDİNEREK GEREKSE BU YAZI DİZİLERİNİOKUDUĞUNUZDA NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ÇOK DAHA İYİ ANLAYACAKSINIZ )

Neden ?isteyen? herkes başarılı olamıyor?

Ne zaman kalabalık bir gruba konuşma yapsam hemen sorarım: ?Kimler başarılı olmak istiyor??

Katılımcıların % 99?u ?ben? anlamında ellerini kaldırır Gülümseyerek teşekkür ederim

Ardından ikinci soru gelir: ?Peki sizce insanların yüzde kaçı başarılı, mutlu ve yaşadığı hayattan memnun? Yüzde kaçı hayal ettiği hayatı yaşıyor??

Gelen cevap : ?% 5 ile % 10 arasında!?

Yaş, eğitim, cinsiyet fark etmeksizin aynı soru üç aşağı beş yukarı aynı cevabı getiriyor Ne ilginç bir sonuç değil mi? Bu kadar çok insanın istediği, bu kadar az insanın elde edebildiği başka ne var dünyada?

Sosyal başarı, maraton yarışlarına benzer Yarışın başında 100 kişinin 99?u kazanmak istediğini söyler, yarışın sonunda 10 kişi kalır Peki kaybeden % 90?lık kesim nereye takılıyor?

Neden ?isteyen? herkes başarılı olamıyor? Dünyada daha çok başarılı insana yer ve talep varken, ne den bu kadar az ?başarılı? insan var?

Bu sorulara bulduğum cevaplar beni bu kitabı yazmaya zorladı

Daha fazla başarılı olmak istemeniz sizi bu kitaba getirdi

Başarıyla randevunuza hoş geldiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com