|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
başarılı, inanan, olabileceğinize, şehirde |
![]() |
Sizin Bu Şehirde Daha Başarılı Olabileceğinize İnanan Biri Var 2 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sizin Bu Şehirde Daha Başarılı Olabileceğinize İnanan Biri Var 2HER ŞEY SENİNLE BAŞLAR MÜMİN SEKMAN LÜTFEN BU YAZIYI DİKKATLİCE OKUYUN VE GERÇEKTEN BAŞARILI OLMASINI İSTEDİĞİNİZ HERKESLE PAYLAŞIN BEN MÜMİN SEKMAN'IN HER ŞEY SENİNLE BAŞLAR KİTABINI YAZI DİZİSİ OLARAK HAZIRLIYORUM DÜZENLİ OLARAK SİZLERE GÖNDERECEĞİM ![]() (BEN BU KİTABI 2 ![]() ![]() Neden ?isteyen? herkes başarılı olamıyor? Ne zaman kalabalık bir gruba konuşma yapsam hemen sorarım: ?Kimler başarılı olmak istiyor?? Katılımcıların % 99?u ?ben? anlamında ellerini kaldırır ![]() ![]() Ardından ikinci soru gelir: ?Peki sizce insanların yüzde kaçı başarılı, mutlu ve yaşadığı hayattan memnun? Yüzde kaçı hayal ettiği hayatı yaşıyor?? Gelen cevap : ?% 5 ile % 10 arasında!? Yaş, eğitim, cinsiyet fark etmeksizin aynı soru üç aşağı beş yukarı aynı cevabı getiriyor ![]() Sosyal başarı, maraton yarışlarına benzer ![]() ![]() Neden ?isteyen? herkes başarılı olamıyor? Dünyada daha çok başarılı insana yer ve talep varken, ne den bu kadar az ?başarılı? insan var? Bu sorulara bulduğum cevaplar beni bu kitabı yazmaya zorladı ![]() Daha fazla başarılı olmak istemeniz sizi bu kitaba getirdi ![]() Başarıyla randevunuza hoş geldiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|