![]() |
Fark Etmez Demeyin Farkeder |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fark Etmez Demeyin FarkederSöz konusu mutluluksa hiçbir şey için "fark etmez" demeyin, çünkü fark eder ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MUTLULUK KANUNLARI Mutluluk yasalarını uygulayın, alışkanlıklarınızı değiştirin ve mutlu olmayı keşfedin ![]() ![]() İşte, sihirli mutluluk yasaları ![]() ![]() ![]() Mutlu olmak zor mu? Nefes almak bir mutluluk değil mi? Hemen, gerekli mutluluk şartlarını verelim: 1- Asla asla demeyiniz! 2- Cümlenizin başlangıcı ??ama?? ve ??fakat?? olmasın! 3- ??Fark etmez?? derseniz yalan söylemiş olursunuz, her şey fark eder ![]() 4- Hiç bir cümlenizin fiili ??mış, miş ??veya ??lar, ler ??veya ??mişler, mışlar?? veya ??larmış, lermiş?? le bitmesin ![]() ![]() 5- Başkasının yerine düşünmeyin!! 6- Başkasının yerine karar vermeyin!! 7- Pozitif düşünce ile yaklaşın konulara (yapacağım, başaracağım gibi) ![]() ![]() 8- Hiç bir zaman gerçek ve doğrudan vazgeçmeyin! 9- Geçmişi yargılamayın, bir şey kazanamazsınız ![]() 10- Kendinize ve etrafınızdakilere güvenin, onları sevin! 11- Mutlu olmak ve ilerlemek için yaşanan şeyleri tekrar yaşamayın, yaşanmışlardan faydalanın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 12- Genelleme yapmayın! (Bütün erkeler veya kadınlar gibi) 13- Bir anı yaşamak için yıllar harcamak başarısızlıktır ![]() ![]() 14- Ben hep veriyorum, almıyorum demeyin ![]() ![]() ![]() Almasını bilmeyen veremez, vermesini bilmeyen alamaz, ağlamasını bilmeyen gerçekten gülemez, üzülmesini bilmeyen sevinemez ![]() ![]() 15- Ve karar verin, şu an sizin de yeni bir hayata başlama anınız olsun!! Çok mu zor bunları uygulamak, bunları yazın ve uygulayın hayatınızın değiştiğini göreceksiniz ![]() ![]() ![]() Kaynak : pressturk |
![]() |
![]() |
|