Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Kişisel Gelişim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
olmasa, zorunuz, şaşarım

Bir Zorunuz Mu Var Olmasa Şaşarım

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Zorunuz Mu Var Olmasa Şaşarım

Bir Zorunuz mu Var Olmasa Şaşarım Yazısı - Kişsel Gelişim Yazıları - Zorunluluk

Bir Zorunuz muVar Olmasa Şaşarım…

bir zorunuz mu varKendinizle başa çıkmak için… Kafada bir sürü dert, tasa, kaygı, gerginlik, isteksizlik, yorgunluk, bezginlik, sinir… Sevgiliyle kavga edilmiş, gözler telefondan gelecek mesajda, hatta o bile yapılamamış , hiç ses seda yok! Niye aramadı ki kaygıları tavan! Evlilik yasaklanmalı! Hele çocuk yapanı vurmalılar… Hay evlenmez olaydım… Yaktım kendimi resmen Evlenmeden önce canım cicim, şimdi gözünde bir hiçim! Annem de artık hiç çekilmiyor, Allahım dayanacak güç ver Babama uyuzum, bi alıp başımı bir gidebilsem şu evden… Bu kerizlikle daha çoook arkadaş, dost kazığı yerim ben çoook Ulan yine şu garabet kadınla toplantı var! Yetti be artık! Bu herife kesin dalacam bir gün Popomun müdürü…

- Geri zekalı! Performansını, kotalarını yesinler senin, denyo…

- Bankadan arayacaklar yine Bu sefer nasıl kıvırtacağım…

- Kesin tasarruf yapmam lazım, yoksa halim bbk

- Çalış çalış nereye kadar kardeşim Köle miyim ulan ben?

- Bi de başımıza Y jenerasyonu şımarıklığı çıkardılar Koparacam Y nin bacaklarını o olacak

- Yolu kısa, trafiği olmayan iş istiyorummmm

- İş olsun da ne olursa olsun, iş istiyorummmm

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com