Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Astroloji

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2012, burç, temmuz, yorumları

7 Temmuz 2012 Burç Yorumları

Eski 07-06-2012   #1
Şengül Şirin
Icon7

7 Temmuz 2012 Burç Yorumları

7 temmuz 2012 burç yorumları

KOÇ burcu

Sevgili Koçlar, günün astrolojik açıdan en etkili enerjisi saat 17:06 Jüpiter-Pluto arasındaki olumlu görünümdür Maddi açıdan bir yükselişin işareti olduğu gibi, kariyer anlamında da sizleri destekleyicidir İstediğiniz yükselişi gerçekleştirmek için bu enerjiyi arkanıza alarak var gücünüzle öne çıkmanın zamanıdır Belki ilişki veya bir takım konularda sıkıntılar yaşıyor olabilirsiniz Ancak bu enerji emin olunuz ki, bir kapının önünüzde açılmakta olduğunun işaretidir Alın teri dökerek, emek harcayarak bugüne dek sürdürdüğünüz mücadelenin bir karşılığıdır Jüpiter sizin yurtdışı evinizin yöneticisidir
Bu durum yüksek eğitim hayatınızla ilgili gelişmelerin dipten dibe sizi ışıklandırdığının işaretidir Bu sayede daha fazla kazanabilirsiniz Başka bir ülke veya şehre yerleşebilirsiniz Önemli bir hukuk sorununuz çözüme bağlanabilir Medya ve Yayın faaliyetleri, uzak akrabalık ilişkileri mali yönden sizi destekleyici olabilir Ben bu oluşumu fırsatların hem maddi hem de kariyer konularında karşınıza çıkması olarak yorumlamaktayım Dilerim ki, tüm Koçlar bu enerjiden en yüksek oranda fayda görürler

BOĞA burcu

Sevgili Boğalar saat 17:06 itibariyle son derece olumlu bir enerji hepimizin içini ferahlatmakta Jüpiter-Pluto ile olumlu bir görünüm yapacak 2000 yılında Jüpiter yine burcunuzda ilerliyordu Ancak o yıl Satürn de burcunuz üzerinde transit yaptığı için, Jüpiterin nimetlerinden yararlanmanız pek kolay olmamıştı Ancak bu yıl şartlar çok daha olumlu Yükselen burcunuzun derecesine göre hepiniz sırayla bu kısmetten payınıza düşeni alacaksınız Bugünkü oluşum, hem kendinizi dış dünyada ifade edebilmeniz hem de dış dünya ile sapasağlam bir bağlantı kurabilmeniz, temel atabilmeniz anlamında destekleyicidir Bana göre günün en önemli enerjisi budur Bu görünüm sayesinde seyahat, eğitim, akademik kariyer, yeni dostluklar ve hayatınızın aşkına rastlamanız mümkündür
Bir sayfanın açılmakta olduğunu, yeni olanakların karşınıza çıkabileceğini ve sizin de kendi yaşamınız için şimdiden hedeflerinizi belirlemeniz gerektiğini unutmayın Çünkü bugünkü oluşum, size maddi ve manevi anlamda şans sunmakta Uzak yollardan elde edilecek gelirlerin işareti olan bu oluşum, geçmişi artık geride bırakmanız gerektiğinin sinyalini vermektedir Tahmininizden daha fazla şaşıracağınız güzelliklerle karşılaşabilirsiniz İş anlaşmaları, yabancılarla olan görüşmeler, iş projeleri, ithalat ve ihracat gibi konular, sanat, medya faaliyetleri, toprakla alakalı konular artık baş gündem maddeleriniz arasında yer alabilir Bence derin bir nefes çekin ve gelişmeleri hevesle bekleyin derim Benden söylemesi

İKİZLER burcu

Sevgili İkizler günün en önemli oluşumu saat 17:06 itibariyle Jüpiter-Pluto arasında oluşan görünümdür Bu oluşum günün en önemli etkisi olarak öne çıkmakta Jüpiterin gücü ve Plutonun ağırbaşlı etkisi birbirine böylesi göz kırparken, çok önemli bir sözleşme veya anlaşmanın her an önünüze gelmesi mümkündür Belki de tahmininizden çok daha olumu olan görüşmeler ilerisi adına umut vaat edicidir Hani bazen önümüze bir fırsat çıkar Ancak başında pek umudumuz yoktur Hatta iyi mi acaba diye düşünür dururuz Fakat sonra zaman geçtikçe bir bakarız, o ufak sandığımız ışık gittikçe büyür ve bizi kaplar
Onun için lütfen şu aralar önünüze çıkan tekliflere burun bükmeden önce ileriyi düşünerek araştırmanızda, düşünmenizde fayda var Ben bu oluşumu geleceğiniz adına mihenk taşı olarak yorumluyorum Ayrıca bugünkü görünüm, ruhsal anlamda sizi daha sağlam düşünmeye sevkettiricidir Hani siz pek derin düşünmekten hoşlanmazsınız ya İşte bu görünüm derinlikli bir şekilde, arzu ettiğiniz her şeye sahip çıkmanızı sağlıyor Olgunlaşmanızı, kendinize güven duymanızı, yeni bir vizyon çizmek için kolları sıvamanızı istiyor

YENGEÇ burcu

Sevgili Yengeçler günün en önemli enerjisi saat 17:06 itibariyle Jüpiter-Pluto arasındaki olumlu görünümdür Bu görünüm hepimiz için farklı alanlarda güzelliklere vesile olmaktadır Gerek ileriye yönelik hedeflerinizi gerçekleştirme gerekse ilişkiniz yoluyla büyümeniz serpilmeniz anlamında sizi destekleyen bu görünüm, bu yıl ve bundan sonrasında sırasıyla tüm Yengeçleri ışıklandırmakta Bu oluşum, kendine oldukça güvenen, kuvvetli bir partnerin işaretidir Bu partner sizin toplumsal imajınız ve hedefleriniz konusunda destekleyici olduğu gibi hayatınızdaki tüm pürüzleri ayıklayacak kadar önemli bir kişi olabilir
Ayrıca yeteneklerinizi en üstün düzeyde kullanabileceğiniz alanlarda sizi görebilmemiz mümkündür Fırsatlar yavaş yavaş karşınıza çıktığında hiç şaşırmayınız Çünkü bunları hak ettiğinizi siz de çok iyi bilmektesiniz Bugünkü oluşum sayesinde artık hayatınız düzene giriyor dostlarım Burada veya yurtdışında önemli kişilerle tanışabilirsiniz Bu kişiler sayesinde kendinizi yepyeni bir ışıklı yolda yürürken bulursanız hiç şaşırmayınız Benden söylemesi

ASLAN burcu

Sevgili Aslanlar, yeni günün anlamı hakikaten büyük Hepimiz için umutlandırıcı gelişmelerin habercisi olarak görüyorum Siz Aslanlar açısından, kariyer hayatınızla ilgili konularda umutlandırıcı ve talihinizi döndürücü gelişmelerin işaretçisidir Saat 17:06 itibariyle Jüpiter-Pluto ile gayet hoş bir görünüm oluşturuyor Üzerinde çalıştığınız bir projenin, hedeflediğiniz bir işin yakın bir zamanda gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz Yeteneklerinizi bunca yıldır göstermek için ne kadar çabaladığınızı ve bunu ne kadar hak ettiğinizi tahmin ediyorum Dostlarım bahsettiğim görünüm, hem işinizdeki ustalaşmanın altını parlatıyor hem de sizi toplum içinde daha iyi bir konuma gelmeniz, prestij kazanmanız için taçlandırıyor Kendinizden emin olunuz
Çünkü güven duygusu sizin gibi kral ve kraliçelere oldukça yakışmakta İşte bu güven, sizi zirveye ulaştıracak ve sizi payelendirecektir Maddi ve manevi anlamda arzularınıza kavuşmak için sadece ve sadece ben istiyorum ve bunu hak ediyorum demeniz yeterlidir Uzun zamandır hayalini kurduğunuz gelişmeler yavaş yavaş sizlere yaklaşıyor Hayatınızı garanti altına alabilecek bir meslek seçimi, mesleğinizde yükselme, işinizde ustalaşma, sağlığınızla ilgili konularda güçlenme ve kendinizi iyi hissetme anlamında şansınız yükseliyor Şansınız bol olsun

BAŞAK burcu

Sevgili Başaklar yeni güne merhaba derken güzel haberler vereceğim için çok mutluyum Saat 17:06 itibariyle Jüpiter-Pluto arasında olumlu bir görünüm meydana geliyor Bu görünüm, yüksek eğitim sınavlarına girecek kardeşlerimiz umutlandırıcıdır Ayrıca eğitimini yurtdışında veya paralı yapacaklar açısından da olumlu gelişmelerin müjdecisidir Sanatsal faaliyetlerinizi belli bir yayın kuruluşunda veya alanda sergilemeniz ve bu işte zirveye çıkmak için verdiğiniz mücadelenin başarılı olmasını sağlayıcıdır Eğer uzmanlık alanınızda bir mesleki yükselme bekliyorsanız bunun içten içe gerçekleşmekte olduğunu söyleyebiliriz Yine bu etki altında, üst düzey insanların dikkatinden kaçmazsınız
Aşk konusunda ben bu görünümü olumlu görmekteyim Tanışacağınız kişi başka bir şehir veya ülkede yaşıyor olabilir Ancak hayatınıza dahil olmasıyla kendinizi yepyeni bir dünyada hissedebilirsiniz İş anlaşmaları açısından da bu görünüm umutlandırıcıdır Karşınıza yepyeni bir teklifle gelirlerse hiç şaşırmayın dostlarım Bir çocuğun müjdecisi olan bu görünüm, sırasıyla anne ve baba olmak isteyen Başaklar için umutlandırıcıdır İşbirliği yapacağınız insanlar size oldukça yarar sağlayabilirler

TERAZİ burcu

Sevgili Teraziler yeni günün en hoş etkili enerjisi saat 17:06 itibariyle Jüpiter-Pluto arasındaki olumlu görünüm Bu oluşumun sizler açısından, çalıştığınız iş yerinizden alacağınız ikramiyenin işareti olması muhtemeldir Yaptığınız bir işin bedelini en kısa zamanda tahsil edebilirsiniz Bankalarla alakalı konularda arzuladığınız gelişmeler yavaş yavaş ufukta görünüyor Bu sayede rahata ermeniz mümkündür Miras davanız sonuçlanabilir Bir ev kredisi alarak geleceğinizi garanti altına alabilir veya oturduğunuz evi restore ederek değerlendirebilirsiniz
Boşanmış bir kişiyseniz, eşinizden yüklü bir nafaka alabilir veya uzun zamandır süren mahkeme lehinize sonuçlanabilir Başka kişilerden mali yönde destek görebilirsiniz Jüpiter sizin iletişim evinizin yöneticisidir Bu gösteriyor ki, kardeşlerinizden ve yakın akrabalarınızdan destek görebilirsiniz Borçlarınız konusunda rahatlayabilirsiniz Üzerinde ipotek olan bir mülkünüzü kurtarabilirsiniz Derinden derine sizi etkileyen ve kimi zaman güvensiz bırakan ailevi mevzularda aradığınız huzura ve refaha ulaşabilirsiniz

AKREP burcu

Sevgili Akrepler günün en etkili ve en önemli enerjisi, saat 17:06 itibariyle Jüpiter-Pluto arasındaki olumlu görünümdür Bu görünüm, birebir evlilik ve ilişki konularında etkili olup, artık bir çok bekar Akrebin o sihirli kelimeyi söylemesini sağlayabilir –EVET şimdiden duyar gibiyim sesinizi Hayırlısı olsun diyelim Bu görünüm, evlilerin mutluluklarını ikiye katlayıcı ve yakın çevrelerinden destek görmelerini sağlayıcıdır Genel olarak iş konularında rahatlatıcıdır Yapılacak iş görüşmeleri size maddi ve manevi anlamda yararlı olarak geri dönebilir
Kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilir ve arzu ettiğiniz iş sözleşmesinin altına imzanızı atabilirsiniz Çok güçlü insanlarla yapacağınız temaslar, işbirliği ve bağlantılar sonucunda arzuladığınız işe kavuşabilirsiniz Eğitim hayatınızla ilgili konularda odaklanma gücünüz yükselir Eğer öğretmenseniz yeni bir tayin ve terfi sayesinde mali açıdan güçlenebilirsiniz Evliliğinde veya ilişkisinde sorun olanlar problemleri kolaylıkla çözerek ilerisi adına el ele verebilirsiniz Eşiniz terfi edebilir Yapacağınız evlilik veya karşınıza çıkacak kişi sayesinde çevre değişimi yaşayabilirsiniz Etrafınızdaki insanlar tecrübelerinizden yararlanabilirler İletişimle alakalı mesleklerde başarı sağlayabilirsiniz

YAY burcu

Sevgili Yaylar saat 17:06 itibariyle Jüpiter-Pluto gezegenleri arasında oluşacak görünüm tüm burçları farklı alanlarda umutlandırıcıdır Sizler açısından bu enerjiyi analiz etmeye başladığımda ilk gözüme çarpan, iş hayatınızla ilgili konularda maddi açıdan rahatlamanızı sağlayacak gelişmeleri işaret etmesiydi Bu tabii ki sevindirici Ardından sağlık konusunda rahatlatıcı bu etkinin iş verimliliğinizin yükselmesini sağlaması memnuniyet vericiydi Benim tavsiyem eğer kilo probleminiz varsa, bu enerjiyi arkanızda destek bilerek iyi bir beslenme programına katılmanızdır
Bu sayede kilo sorununuzu ortadan kaldırmış olursunuz Jüpiter sizlerin yönetici gezegeniniz olduğu için, bugünkü görünüm, arzu ettiğiniz bir işe girmenizi, mutluluk ve doyum içinde işlerinizi sürdürmenizi sağlayabilir Ayrıca mali açıdan uzun yıllar boyu etkili olacak kazanma-harcama şeklinizi düzenlemenizde yardımcınızdır Çalışma koşullarınızın iyileşmesini, hakkınız olanı elde etmenizi destekleyicidir Belki bazı alanlarda zorlanıyor olabilirsiniz Ancak bugünkü görünüm ileriye yönelik olarak iş koşullarınızın iyileşmesini ve bunca zamandır harcadığınız emeğin yerini bulmasını, karşılık görmenizi sağlayabilir ilişkilerinizi düzenler ve rahat bir nefes almanızı sağlar

OĞLAK burcu

Sevgili Oğlaklar yeni bir güne adım atarken güzel haberlerle sizleri selamlıyorum Saat 17:06 itibariyle Jüpiter-Pluto arasındaki olumlu görünüm sizleri taçlandırıyor Burcunuzla uyumlu görünüm yapan Jüpiter aşkın hem de en sağlam, en sağlıklı olanına kavuşmanızda sizi taçlandırıcı, yükselticidir Aileye yakın bir zamanda katılacak bir bebeğin müjdecisi olduğu gibi, anne-baba Oğlakların evlatlarından fayda görmelerinde de en olumlu zaman dilimidir Önümüzdeki bir yıl boyunca doğum tarihlerinize göre sizleri ferahlandıracak bu enerji sayesinde kendinizi maddi ve manevi anlamda gayet kuvvetli bir şekilde ifade edebilirsiniz Sanatsal yeteneklerinizden tutun da, yetenekli olduğunuz alanlara kadar her konuda arzuladığınız zirveye ulaşabilirsiniz
Pluto uzun yıllardı burcunuzdaydı Şimdi Jüpiterle dostane bir açı yaparak sizleri selamlıyor Bu selamlamayı hayatınızın bundan sonrası için kendinize bir milat kabul ederek güveninizi kaybetmeden ilerleyiniz Aşk, bir Oğlak için sağlamlık ve uzun vadeli bir tutkunun işareti olmuştur daima İşte şimdi sizler bir adım ötenizde duran aşkın o eşsiz güzelliğini tatmak üzeresiniz Gözlerinizi parlatan, bir aşkın ilk valsine hazırlanınız Sesinizi duyurmaktan, kendinize ve yaşama inanmaktan asla vazgeçmeyiniz Çünkü hayat her zaman güzeldir İşte bu söze uygun şekilde bir yol önünüzde açılmakta

KOVA burcu

Sevgili Kovalar yeni bir günün ilk ışıkları bizi selamlarken çok hoş ve gayet olumlu bir görünüm bizlere umut aşılamakta Saat 17:06 itibariyle Jüpiter-Pluto gezegenleri birbirlerini güzel bir açıyla gözetirken siz Kovaların, yüreğinizin içindeki o en özel, o en güzel ve sıra dışı yanlarınızı öne çıkarıyor Yuvanız, aileniz ve sizin için önemli olan ne varsa, onu güven içinde yaşamanız adına destekliyor Maddenin önemini, maneviyat aleminin güzelliğini teninizde hissetmeniz için size şevk veriyor İleriye yönelik amaçlarınızı, gerçekleşmesi zor diye nitelendirdiğiniz projelerinizi, geleceğinizi garanti altına alabilecek gelişmeleri avuçlarınızın içine altın bir tepsiyle sunuyor Siz kendinizden emin oldukça ve siz zirveyi istedikçe, bu görünüm sizin yanınızda Sadece başarabilirim, istiyorum demeniz yeterli Sizleri ipek böceğine benzetiyorum
Öyle sağlam örüyorsunuz ki dünyanızı, orada huzur, orada aşk, orada güven var Bu görünüm sayesinde, iç dünyanız ışıklanıyor ve tüm moral gücünüz yükseliyor Plutonun sağlam ayak seslerini duyabilirsiniz Size kontrolü, gücü ve istikrarı müjdeliyor İç dünyanızda sizi rahatsız eden durumları, gelecekte yaşanabilecek güzellikleri düşünerek sabırla aşabilmenizde el uzatıyor Gizli ve oldukça derin hatta farkında bile olmadığınız bir zenginliği sunuyor Aile mirasından, uzun zamandır halledilmemiş mali sorunların çözümlenmesine kadar her konuda birbirinize kol kanat germenize vesile oluyor

BALIK burcu

Sevgili Balıklar yeni günün parlak ışıkları altında oldukça faydalı bir görünüm bizleri selamlıyor Saat 17:06 Jüpiter-Pluto gezegenleri her burç için ayrı alanlarda umut vaat ediyor Sizler açısından ben bugünkü gelişmeyi, hem maddi hem de manevi anlamda karşınıza çıkabilecek fırsatların işaretçisi olarak müjdeleyici buluyorum Yetenekli olduğunuz alanlarda sağlam ve kalıcı uzun vadeli planlar yapabilmeniz için bu görünüm biçilmiş kaftan gibi Ayrıca işinizden memnunsanız, çok daha yükseklere erişebilmeniz için size yardımcı olan bu enerjiyle yol almanız gayet kolay Çevrenizdeki insanların size olan bakış açısını süsleyecek bu enerji, başkalarının gözünde sizi olgun, hoşgörülü ve sabırlı bir kişi olarak tanıtıcıdır Karşınıza çıkacak fırsatlar yeni iş hayatınızın işaretçisi olabilir
Bu iş hayatı ilerisi adına sizin için umutlandırıcıdır İletişimden eğitime, seyahatlerden kurulacak bağlantılara kadar her alanda sesinizi duyurmanız için size destekçidir Çevrenizde başlayan değişimler size farklı bir dünyanın kapılarını aralayıcıdır Derin ve oldukça kuvvetli bir dönüşümün ilk startı anlamına gelen bugünkü görünüm biliniz ki, bazı alanlarda zorluklar yaşıyor olsanız dahi, sizleri koruyucudur Ne zaman sıkılsanız bu enerjiyi hatırlayın Sizin için en faydalı ve gerekli olanı hazırladığını unutmayın Yani sizi bir gölge gibi takip ettiğini düşünün ve rahatlayın
Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun Yüzünüzden gülümsemeler eksik olmasın

07 07 2012 burçlar, 07 Temmuz 2012 akrep burcu yorumu, 07 Temmuz 2012 aslan burcu yorumu, 07 Temmuz 2012 balık burcu yorumu, 07 Temmuz 2012 boğa burcu yorumu, 07 Temmuz 2012 Günlük Burç Yorumları, 07 Temmuz 2012 koç burcu yorumu, 07 Temmuz 2012 kova burcu yorumu, 07 Temmuz 2012 oğlak burcu yorumu, 07 Temmuz 2012 terazi burcu yorumu, 07 Temmuz 2012 yay burcu yorumu, 07 Temmuz 2012 yengeç burcu yorumu, 07 Temmuzn 2012 ikizler burcu yorumu, 2012 temmuz ayı burç yorumları, 7 temmuz 2012 aslan burcu, 7 temmuz 2012 burçlar, 7 temmuz 2012 koç burcu yorumu, 7 temmuz burç yorumları, burç yorumları, burç yorumları 2012

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com