![]() |
Atlantis: Kayıp İmparatorluk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atlantis: Kayıp İmparatorlukAtlantis Kayıp İmparatorluk 2001 - Atlantis Kayıp İmparatorluk Filmi - Atlantis Kayıp İmparatorluk Film Konusu - Kayıp İmparatorluk Oyuncuları - Kayıp İmparatorluk Film Tanıtım - Nostalji Yönetmen Gary Trousdale,Kirk Wise Yapımcı Don Hahn Senarist Tab Murphy Müzik James Newton Howard Oyuncular Michael J ![]() Don Novello,Phil Morris,Claudia Christian,Jacqueline Obradors,Leonard Nimoy John Mahoney,Florence Stanley,Jim Varney,David Ogden Stiers Yapım yılı, ülkesi 2001,ABD Bütçe 120 milyon ABD doları Dağıtım şirketi Walt Disney Pictures Devam filmi Atlantis 2:Milo'nun Dönüşü Atlantis: Kayıp İmparatorluk 2001 yılı ABD'li sinema filmidir ![]() Yönetmenliğini Gary Trousdale ile Kirk Wise’ın üstlendiği “Atlantis: Kayıp İmparatorluk”ta, olağanüstü ve gizemli bir ülkeye yapılan heyecan verici bir yolculuk son derece cesur bir anlatım tekniğiyle sergileniyor ![]() Seslendirme kadrosunda Michael J ![]() ![]() "Atlantis adası talihsiz tek bir gecede denizin sularına gömülerek kayboldu ![]() ![]() ![]() Bundan binlerce yıl öncesinde Atlantis, ihtişamın zirvesini yaşayan çok güçlü bir uygarlıktı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Türkçe Seslendirme Kadrosu Ozgur Ozdural Milo James Thatch Ayca Bingol Princess Kidagakash "Kida" Nedakh Nuri Gokasan Commander Lyle Tiberius Rourke Ali Gul Vincenzo "Vinny" Santorini Mazlum Kiper Doctor Joshua Strongbear Sweet Gulen Karaman Lieutenant Helga Katrina Sinclair Ender Yigit King Kashekim Nedakh Nezih Tuncay Preston B ![]() Goksel Kortay Wilhelmina Bertha Packard Bulent Kayaba Jebidiah Allerdyce "Cookie" Farnsworth |
![]() |
![]() |
|