Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aylak, fareler

Aylak Fareler

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aylak Fareler

Aylak Fareler 1995 - Aylak Fareler Filmi - Aylak Fareler Film Konusu - Aylak Fareler Oyuncuları - Aylak Fareler Film Tanıtım - Aylak Fareler Nostalji Filmi

Yönetmen Kevin Smith

Yapımcı Sean Daniel,James Jacks,Scott Mosier

Senarist Kevin Smith

Oyuncular Shannen Doherty,Jeremy London,Jason Lee,Claire Forlani

Ben Affleck,Joey Lauren Adams,Renee Humphrey,Jason Mewes

Yapım yılı, ülkesi 1995, Amerika Birleşik Devletleri ABD

Tür Komedi, gençlik

Gösterim tarihi 20 Ekim 1995, ABD

Diğer adlar Aylak Fareler (Türkiye)

Dağıtım şirketi Universal Pictures

Önceki film Clerks

Devam filmi Chasing Amy

Aylak Fareler[1][2] 1995 ABD yapımı bir gençlik komedisidir Özgün adı Mallrats olan filmin yönetmen ve senaristi Kevin Smith'tir Filmin başlıca rollerinde Jason Lee, Jeremy London, Claire Forlani, Shannen Doherty, Ben Affleck, Jason Mewes, Kevin Smith, Joey Lauren Adams ve Stan Lee oynamışlardır

MPAA tarafından 13+ olarak yaş sınırı almışdır(uyuşturucu,cinsellik,çıplaklık,aş ırı küfürler,diyaloglar)Filmin konusuysa kısaca şöyle iki yakın arkadaş TS Quint (Jeremy London) ve Brodie Bruce (Jason Lee) ikiside kız arkadaşları tarafından terk edilirFakat ikisininde kız arkadaşı süper marketdedirAyrıca TS`yle kız arkadaşını ayıranda onun babasıydı ve şimdi kız arkadaşının babasının bu süper marketde yayınlayacağı programı berbat etmek için uğraşır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com