Ben Bir Garip Keloğlanım |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ben Bir Garip KeloğlanımBen Bir Garip Keloğlanım Film - Ben Bir Garip Keloğlanım Sinema Filmi ![]() Oyuncular Rüstü Asyali Aydin Babaoglu (as Bicirik) Saadet Gürses Rengin Arda Ekrem Gökkaya Suna Pekuysal Ihsan Baysal Ilhan Hemseri Zülfikar Divani Sevket Soyugür Ata Saka Dündar Aydinli Osman Han Yadigar Ejder Konu Halkını, devrin kötü yönetimine karşı savunan Keloğlanın taşlamalı öyküsü Senaryo Suavi Sualp R Asyalı Yapımcı Has Film (Hamit Gürsoy) Görüntü Yönetmeni Rafet Şiriner Sene 1976 |
|
Ben Bir Garip Keloğlanım |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ben Bir Garip Keloğlanımkardeşim emeyine sağlık eyer bufliminlinkleri çıkarsa sana akşama kadar yorum yazarım emeyine yüreyine sağlık neolur ben bu flimi çok seviyorum bana sadecelinklerini verin neolur ![]() kardeşim neolursun buforumdan bufilimi alacağım gibi birhisvar neolur kardeşim allah nemuradın varsa versin biliyorum bunda çok emeyin var eminim ![]() kardeşim linkler yoksa yokmu bana lütfen linkleri gönderin kardeşim lütfen linkleri gönderin lütfen sağol kardeşim ama benlikleri bekliyorum nerde bu linkler kardeşim bekliyorum ayıp oluyo lüttttttfennnnnnnnnnnn kadesss krdeş eline sağlık süper |
|
|
|