![]() |
Böyle Kadın Olur Mu Acaba? |
![]() |
![]() |
#1 |
Ergenekon
|
![]() Böyle Kadın Olur Mu Acaba?Beni seviyor musun? -Hayır,şu anda gazete okuyorum ![]() -Ne,beni sevmiyor musun? -Ben öyle bir şey demedim ![]() -Hayır,dedin ![]() ![]() -Bak yine konuşmayı öğretiyorum diye kızacaksın ![]() ![]() -Ne konuşması? -Sen şimdiki zamanı kullanarak "Beni seviyor musun?" dedin ![]() -Eee,ne olmuş? -Şimdiki zaman demek o andaki yapılan işle ilgili zamandır,ben gazete okurken seni nasıl seveyim? -Biliyordum zaten aynı anda iki işi yapamayacağını ![]() ![]() -Ne ilgisi var şimdi bunun gerzeklikle? -Sana gerzek mi dedim? -İma ettin iki işi bir arada yapamaz gibi laf ederek ![]() ![]() -Bunun gerzeklikle ne ilgisi var ![]() ![]() ![]() ![]() -Sen de düzgün cümle kur! -Beni gazete okumadığın ya da gazeteni bitirdiğin zaman sevme ihtimalin var mı? -Sevmektan kastın ne? -Sen adamı çatlatırsın ![]() ![]() -Sevmekten kastın ne onu söyle ![]() ![]() ![]() ![]() -Ne gibi? -Aşkla sevmek, sevgiyle sevmek, şehvetle sevmek, vs vs vs ![]() ![]() -Gazeteni bitirdikten sonra beni aşkla sevme ihtimalin var mı? -Nasıl aşkla? -Onun da mı çeşitleri var? -Tabii ![]() ![]() ![]() ![]() -Gazeteni okumayı bitirdiğinde beni sevgili aşkı ile sevme ihtimalin var mı? Allah Allah ben salak mıyım yahu basit bir soru nereye geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Peki, nasıl istersen ![]() ![]() -Nasıl su istiyorsun? -Bayaaaa ![]() ![]() ![]() -Bizde baya su yok ![]() ![]() -Canım saçmalama! -Ne saçmalaması, önce bir bardak mı bir şişe mi bir maşrapa mı su istiyorsun onu söyle! -Bana bir bardak su verir misin? -Nasıl bardak? -Ne demek nasıl bardak? -Olur mu canım, kristal bardak var, adi cam bardak var, bira bardağı var ![]() ![]() Bana bir adi cam bardak su verir misin? Mahsus yapıyosun di mi? -Niye mahsus yapayım? -Deminkinin intikamı bu galiba? -Demin ne oldu? -"Beni seviyor musun" diye sormuştun ya ![]() ![]() -Ne zaman? -Demin ![]() ![]() -Demin ne demek? Kaç zaman önce? - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Niye sustun? -Düşünüyorum ![]() ![]() -Ne düşünüyorsun? -Evliliğimiz niye bu hale geldi? -Ne hali? -Yalın hali değil tabii ![]() ![]() -Niye gelmiş? -Senin espiri yeteneğinin olmaması nedeniyle ![]() ![]() -Sende var mı? Herkes çok espirili olduğumu söylüyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Selma kim, o sana sulanan yardımcın mı? -O öyle şey yapmaz değil ![]() -Yok yaa! öyleyse neden sana göz süzüp gerdan kıvırıyor hem de benim önümde? -Kadın güzel giyinip havalı görünüyor diye kıskanıyorsun ![]() ![]() -Ben kötü mü giyiniyorum? -Öyle demedim ![]() ![]() -Ne dedin ya? -Off be yeter! -Off be yeter di mi? -Yeter tabi ![]() ![]() -Bunca yıllık evliyiz ![]() ![]() ![]() ![]() -Söylemek şart mı? -Ne yani sessiz film oynar gibi hareketlerini mi takip edeceğim ![]() ![]() -Ben senin kocanım ![]() ![]() ![]() ![]() -Nasıl yani mecbursun diye mi? - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Yine sustun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Bir başkası varsa hayatında söyle zorluk çıkarmam ![]() ![]() - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Naci? - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Naci ![]() ![]() -Babam uyumuş anne bağırma ![]() __________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
pesimistt
|
![]() olmas herlade ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|