Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gözlüyor

Biri Beni Gözlüyor

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Biri Beni Gözlüyor

Biri Beni Gözlüyor Filmi - Biri Beni Gözlüyor Filminin Konusu - Biri Beni Gözlüyor Film Oyuncuları - Film Tanıtım - Nostaljik Filmler

Someone's Watching Me!

Yönetmen John Carpenter

Yapımcı Richard Kobritz

Anna Cottle

Senarist John Carpenter

Oyuncular Lauren Hutton

David Birney

Adrienne Barbeau

Müzik Harry Sukman

Görüntü yönetmeni Robert B Hauser

Kurgu Jerry Taylor

Dağıtıcı National Broadcasting Company

Çıkış tarih(ler)i 1978

Ülke Amerika Birleşik Devletleri ABD

Dil İngilizce

Biri Beni Gözlüyor (İngilizce özgün adı: Someone's Watching Me! veya High Rise), John Carpenter'ın yazıp yönettiği bir TV filmidir Filmin başrollerinde Lauren Hutton ve Adrienne Barbeau vardır Filmin çekimleri 1978 yılında gerçekleşmiş, çekim öncesi ön hazırlıklar aynı senenin Cadılar Bayramı'nda başlamış ve yapımcılığını Warner Brothers üstlenmştir Film ilk olarak 29 Kasım 1978 tarihinde NBC'de yayınlanmış, 25 Eylül 2007'de Warner Bros tarafından DVD formatında piyasaya sürülmüştür

1979'da John Carpenter, film ile "En İyi Televizyon Filmi" dalında Edgar Ödülü'ne aday gösterilmiştir

Bir kadın yaşadığı apartman dairesinde biri tarafından izlendiğini fark eder ve aynı kişiden tehdit telefonları alır Polis tarafından ciddiye alınmayınca bu kişinin üstesinden kendi başına gelmeye karar verir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com