Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gerçekmiş, resim, önemli

Önemli Bu Resim Gerçekmiş

Eski 07-01-2007   #1
Gözyaşı
Icon4

Önemli Bu Resim Gerçekmiş

Eski 07-01-2007   #2
pesimistt

çok ilginç
Rüyalarıma gel
Umutlarıma gel
Süsle yine

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-01-2007   #3
Ergenekon

:)
Bu kadar amatör bir taklit olmaz, eskiden sokak fotorafçıları vardı ayaklı makinelerle fotoğraf çekerlerdi, onlar bile bundan daha inandırıcısını yapardı, perspektif ve açı bile tam ayarlanmamış
kız resmi sonradan monte edildiği için fotoğraf 3 boyutlu hissi veriyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-01-2007   #4
pesimistt

Alıntı:
Ergenekon tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
:)
Bu kadar amatör bir taklit olmaz, eskiden sokak fotorafçıları vardı ayaklı makinelerle fotoğraf çekerlerdi, onlar bile bundan daha inandırıcısını yapardı, perspektif ve açı bile tam ayarlanmamış
kız resmi sonradan monte edildiği için fotoğraf 3 boyutlu hissi veriyor
gerçktn böyle mi??sen resmle uğraştığın için anlarsın ama bana inandırıcı geldi korktm birden

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-01-2007   #5
Ergenekon

arkadaşımızın verdiği resim ve yukardaki resim, çıplak gözle bile montaj olduğu belli olan fotoğraflar Zaten birinin veya bir yerin fotoğrafını çekmek için kullanılan fotoğraf makineleri ancak çıplak gözle görülebilecek nesneleri görüntüleyebilir "Siz görmüyorsunuz ama görüntüye giriyor" yani makine sizin görmediğinizi çekiyor, bu zaten teknik olarak mümkün değil makinelerin teknik özelliğine ve çalışma şekline aykırı

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-01-2007   #6
pesimistt

Alıntı:
Ergenekon tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
arkadaşımızın verdiği resim ve yukardaki resim, çıplak gözle bile montaj olduğu belli olan fotoğraflar Zaten birinin veya bir yerin fotoğrafını çekmek için kullanılan fotoğraf makineleri ancak çıplak gözle görülebilecek nesneleri görüntüleyebilir "Siz görmüyorsunuz ama görüntüye giriyor" yani makine sizin görmediğinizi çekiyor, bu zaten teknik olarak mümkün değil makinelerin teknik özelliğine ve çalışma şekline aykırı
hmm tşkler ergenekon

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-02-2007   #7
puslu

Görmüştüm bunları sanırım biraz insanları ürkütme amaçlı hazırlanıyor çünkü bir gidenin geri dönmeyeceğine göre gerçek olması zor çünkü tüm ruhlar beraber yaratılmıştır hep nedense dünyaya gelip gitmiş olarak konur bu tür şeyler öyle olsa hiç doğmamış ruhlarında bir şekilde olması gerekirdi sanırım
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-02-2007   #8
tatia27

derin bi mevzu ben bi kere bakıp geçtim (tırstım ya)

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-02-2007   #9
[YaSiN]

montajjdir Abİ Yİnede İrkİldİm Bİrazz Ne Dİm Valla
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-02-2007   #10
ERen

arkadaşımızın verdiği resim ve yukardaki resim, çıplak gözle bile montaj olduğu belli olan fotoğraflar Zaten birinin veya bir yerin fotoğrafını çekmek için kullanılan fotoğraf makineleri ancak çıplak gözle görülebilecek nesneleri görüntüleyebilir "Siz görmüyorsunuz ama görüntüye giriyor" yani makine sizin görmediğinizi çekiyor, bu zaten teknik olarak mümkün değil makinelerin teknik özelliğine ve çalışma şekline aykırı[/QUOTE]

makinlerin hayalet çektiğini bilmiyorum ama insan gözü ile görülmeyen bazı ışınları çekebildiğini biliyorum mesala kızılötesi ışınları çekebiliyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com