![]() |
Cem Yılmaz (1973 -daha ölmedi ) :) |
![]() |
![]() |
#1 |
%jokér%
|
Cem Yılmaz (1973 -daha ölmedi ) :)23 Nisan 1973'te İstanbul'da doğdu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Leman Dergisi'nde yayınlanan çalışmalarını "Karikatürler" isimli kitabında yayınladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() VE ESERLERİ * Mademki dünya bir hiç, gece de iç, gündüz de iç ![]() * Bende şeytan tüyü yok, epilasyonla aldırdım ![]() * Hırsızlık yapmayın, Hükümet rekabetten hoşlanmaz ![]() * Nefes kesen bir roman yazdım ![]() ![]() * Hakan yarın ki maçta forma giyemeyecek ![]() ![]() ![]() ![]() * Her aşk bitki isimleri ile başlar, hayvan isimleri ile biter ![]() * Oğlumun adını mafya koydum, artık ben de mafya babasıyım ![]() * Yazılıdan sıfır aldım ama, önemli olan katılmaktı ![]() * Eğer turist sezonundaysak, neden onları avlayamıyoruz? * 1959'da içilen kahvelerin hatırı doldu, duyurulur ![]() * Şiddete karşı savaş açın, şiddet yanlılarını kurşunlayın ![]() * Ölüm korkusu sürekli değil, mezarda biten geçici bir duygudur ![]() * Adamın biri eczaneye sinek ilacı almaya gitmiş ![]() ![]() * Sık sık ameliyat olun, içiniz açılır ![]() * Sizde bit şampuanı var mı? Kirlendi hayvancıklar ![]() * Beşbinkere söyledim; abartmayı bırak ![]() * Bu tüp bebek hatalı; hep gaz kaçırıyor ![]() * Yes abicim ![]() * Bir fil elektrik direğinden daha yükseğe zıplayabilir mi? Elektrik direği zıplayamaz ki ![]() ![]() ![]() * Selam! Ben Aydan Şener ![]() ![]() ![]() * Çocuğun biri bir gün kafasını ıslatmadan yıkamaya başlamış ![]() ![]() * Temel Fransa'ya gitmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Gençliğim acı veriyordu ![]() ![]() * Ey yükselen yeni nesil! İn ulan aşağı! * Son gülen sen olacaksın ![]() * İnsanlık bugün de para karşısında değer kaybetti ![]() * Karınızla aranızdaki ortak yan ne? Aynı günde evlendik ![]() * Hayatım boyunca kararsız biri oldum ama artık emin değilim ![]() * Karımı o kadar seviyorum ki eskimesin diye başkalarının karılarını kullanıyorum ![]() * Size yapılmasını istemediğiniz şeyleri başkalarına yapın, çok zevkli ![]() * Demokrasi, seks gibidir ![]() ![]() * AIDS virusu de, Ebola virusu de maymun patentli ![]() ![]() * Soğuk savaştan sıcak savaşa geçiverdik bir anda ![]() ![]() * Asansor bozuk ![]() ![]() * İçerken araba kullanmayın ![]() ![]() * Yarın yapabileceğin bir şeyi, Asla bügünden yapma ![]() * Tanrım! Kendim için bir şey istemiyorum ![]() |
![]() |
![]() |
|