![]() |
Beni Seven Casus |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beni Seven CasusBeni Seven Casus Film Hakkında - Beni Seven Casus Film Konusu - Beni Seven Casus Filmi - Beni Seven Casus Vizyon Tarihi - Beni Seven Casus Oyuncuları - Beni Seven Casus 1978 Tür : Macera / Aksiyon / Casusluk Yönetmen : Lewis Gilbert Senaryo : Christopher Wood , Richard Maibaum , Ian Fleming (Kitap) Görüntü Yönetmeni : Claude Renoir Müzik : Marvin Hamlisch Yapım : 1977, İngiltere , 125 dk ![]() Oyuncular Roger Moore (James Bond) , Barbara Bach (Binbaşı Anya Amasova) , Curt Jurgens (Karl Stromberg) , Richard Kiel (Jaws) , Caroline Munro (Naomi) , Walter Gotell (General Anatol Gogol) , Geoffrey Keen (Savunma Bakanı) , Bernard Lee (M) , Desmond Llewelyn (Q) , George Baker (Yüzbaşı Benson) , Michael Billington (Sergei Barsov) , Olga Bisera (Felicca) Ruslar ve İngilizler, birer denizaltıları ortadan kaybolunca savaşın eşiğine gelirler ![]() ![]() ![]() Stromberg'IN amacı, nükleer denizaltıları kullanarak yer yüzünü yoketmek ve kurtulan insanlara denizlerin altında yeni bir yaşam imkanı sağlamaktır ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|