![]() |
Zoolander |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ZoolanderZoolander Filmi - Zoolander Filminin Konusu - Zoolander Film Oyuncuları - Film Tanıtım - Nostaljik Filmler Zoolander Yönetmen Ben Stiller Yapımcı Scott Rudin Ben Stiller Stuart Cornfeld Senarist Drake Sather Ben Stiller John Hamburg Oyuncular Ben Stiller Owen Wilson Christine Taylor Will Ferrell Jerry Stiller Milla Jovovich David Duchovny Jon Voight Müzik David Arnold BT Görüntü yönetmeni Barry Peterson Kurgu Greg Hayden Dağıtıcı Paramount Pictures Village Roadshow Pictures VH1 Films Red Hour Films Çıkış tarih(ler)i ABD 28 Eylül 2001 Süre 89 dak ![]() Ülke ABD Dil İngilizce Bütçe $28,000,000 Hasılat $60,780,981 ![]() Zoolander Yönetmenliğini komedyen Ben Stiller'ın yaptığı ve başrolde oynadığı Film dünyada gelmiş geçmiş en büyük komploların ve suikastlerin arkasında moda endüstrisi olduğunu işleyen 2001 ABD yapımı komedi filmidir ![]() ![]() Oyuncular Ben Stiller ![]() ![]() ![]() ![]() Owen Wilson ![]() ![]() ![]() ![]() Christine Taylor ![]() ![]() ![]() ![]() Will Ferrell ![]() ![]() ![]() ![]() Milla Jovovich ![]() ![]() ![]() ![]() Jerry Stiller ![]() ![]() ![]() ![]() David Duchovny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vince Vaughn ![]() ![]() ![]() ![]() Jon Voight ![]() ![]() ![]() ![]() Judah Friedlander ![]() ![]() ![]() ![]() Alexander Skarsgård ![]() ![]() ![]() ![]() Matt Levin ![]() ![]() ![]() ![]() Justin Theroux ![]() ![]() ![]() ![]() Andy Dick ![]() ![]() ![]() ![]() Jennifer Coolidge ![]() ![]() ![]() ![]() Nora Dunn ![]() ![]() ![]() ![]() Tony Kanal ![]() ![]() ![]() ![]() James Marsden ![]() ![]() ![]() ![]() Anne Meara ![]() ![]() ![]() ![]() Woodrow Asai ![]() ![]() ![]() ![]() Patton Oswalt |
![]() |
![]() |
|