![]() |
Gırgırıye Filminden Replikler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gırgırıye Filminden RepliklerGırgırıye - Müjdat Gezen - Münir Özkul - Adile Naşit Türk sinemasında gelmiş geçmiş en komik sahnelerden biri bana göre 1981 yapımı Gırgıriye filmindeki Güllü ve Bayram'ın zifaf gecesi sahnesidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Bayramımm, yum gözünü değişecem - Aa çekinme, nasıl olsa benimsin artıkın - Yum gözünü !!! - Tamam yumdum işte yumdum - Hah şööle Bayram gözlerini ellerini ile kapatır ama parmaklarının arasından Güllü'yü izlemektedir ![]() - Haa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Aa ![]() ![]() ![]() - Tamam tamam döndürdüm işte ![]() - I ıh bekletmem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Sabretmekten gebermiş ! - I ıhh gebermemiş ![]() ![]() ![]() Bu sırada Güllü, Bayram'ın onu ayna ile dikizlediğini farkeder - Dikkiz mi ediyosun ulan eşşolueşek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Sokarsın yastığın altına ![]() ![]() ![]() Bundan sonrasında Güllü, Bayram'ın ter koktuğunu ve gidip yıkanmasını söyler ![]() ![]() - Üşüdün müü - Üşümedm donduuum ! - Sen merak etme ben seni şimdi ısıtırım - Noluur çabuk ısıt - Gelesin - Cup ! - Ayy üf bee ![]() ![]() - Daha bu sabah sinek kaydı damat traşı oldum ![]() - Üff fırça gibi uzamış işte, git traş ol da gel - Sırası mı şimdi yaa - Çabuk ![]() ![]() ![]() Bayram traş olmaya gider ![]() - Saatler olsun Bayramım - Saolasın - Pek de yakışıklı olmuşsun - Öyle mi ? - Öyle yaa - Eraldee - Ee karşımda kazık gibi dikilmiş ne durursun? - Bakşa bir emrin var mı diye beklerim - Var yaa ![]() ![]() ![]() ![]() - Yaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hoop yatağa atlar ![]() ![]() ![]() :)) Merak eden buradan buyursun Güllü: Gülşen Bubikoğlu Bayram: Müjdat Gezen |
![]() |
![]() |
|